A volt felesége és annak új párja már közös szerelemtetoválást is csináltatott. Csutin is van néhány varrat, de más jellegűek. A szerdán megjelenő hot!-nak elárulta, hogy mit jelentenek.

Egyre népszerűbbek a jelentéssel bíró tetoválások. Van, aki elképzelhetetlennek tartja, hogy ilyen tartós díszeket viseljen magán, de jó ízléssel ez is az önkifejezés egyik eszköze lehet. Sokan úgy tartják, hogy túlzás már az elején ilyen tartós megoldással megpecsételni egy friss kapcsolatot, mert utána szó szerint fájhat az eltüntetése. Az üzletember számára azonban fontos mérföldköveket és élete meghatározó szereplőit jelölik.

„Három olyan tetoválásom van, ami mélyen érint érzelmileg. A bokámon viselem a nagypapám emlékét, aki minden téren példaképem volt, a két térdemen pedig a gyerekeim nevét: Nina és Medox. Ezek az elmúlt két évben kerültek fel rám, és ha rájuk nézek, elönt a szeretet” – árulta el a büszke apuka.

A harmincnyolc éves édesapa számára a gyerekei az elsők, ezért is viseli olyan büszkén a nevüket. Ami a szerelmet illeti, ma már óvatosabb.

A gyerekeim nevei rajtam vannak; ez maradandó, abban ezer százalékig biztos vagyok. Nem zárom ki, hogy legyen majd a szerelmemhez köthetően tetoválás is, de már körültekintőbb vagyok. Gina elképesztően üde színfoltja az életemnek, rengeteg szeretetet kapok tőle. Nem gondoltam, hogy ennyi idősen képes leszek ezt befogadni. Bemutattam anyukámnak, és már Ninával és Medivel is találkozott. Partner mindenben, és természetesnek veszi, hogy a gyerekeim a legfontosabbak az életemben. Sajnos nem vagyok együtt velük mindennap, de amikor nálam vannak, igyekszem tartalmas programokat szervezni nekik. Nem lehet pótolni a kimaradt napokat, de meg kell tölteni tartalommal” – mondta Csuti.

Az üzletember a hot!-nak azt is elárulta, milyen volt a kapcsolata a nagypapájával és hogyan teltek a gyerekkori nyaralásai.