Az augusztusra tervezett hagyatéki eljárást el kellett halasztani, a családnak egyelőre fogalma sincs arról, mikor tudnak asztalhoz ülni – tudta meg a Ripost.

„Sajnos a hagyatéki eljárás még nem történt meg. Bár nyárra volt kitűzve, a vírushelyzet közbeszólt” -mesélte a lapnak dr. Borbély Zoltán, a Gesztesi-család ügyvédje.

„Egyelőre nem tudni, mikor kerülhet rá sor, minden eléggé bizonytalan a pandémia miatt. Új időpontról egyelőre nem tudunk, de reméljük, hamarosan pontot tehetünk az ügy végére. Ami a legfontosabb, hogy óriási az összetartás és a szeretet a családban, semmilyen marakodás nincs az örökség miatt. Pont úgy van minden, ahogy Karcsi szerette volna”– nyilatkozta dr. Borbély Zoltán.

Januárban hunyt el a színész (Fotó: Ripost/ Markovics Gábor)

Gesztesi nem írt végrendeletet, úgy határozott, hogy a családból valaki külön gondoskodásban részesül.

„Karcsi ugyan nem írt végrendeletet, de hivatalosan is járt az irodánkban, és beszélt korábban arról, hogy ha vele valami történne, akkor mi legyen a vagyonával. Egyetlenegy családtagjáról akart külön gondoskodni, azt nem árulhatom el, kiről van szó, de ezt a család tudja, és az örökösök között így sincs vita, sem a gyerekek, sem a volt feleségek között”-mondta korábban dr. Borbély Zoltán.