Hatalmasat fordult vele a világ, amióta három éve versenyzőként szerepelt az Exatlon Hungaryben, majd a TV2 felkérte riporternek a sport reality következő évadára. Mindenkit a magánélete érdekel, ő pedig őszintén válaszolt a Vasárnapi Borsnak.

A Dancing with the Stars sokat segített, hogy elengedjem a gátlásaimat és megéljem a nőiességemet, lehet, hogy ez volt hatással rám. De nem érzem azt, hogy sokkal szexibb képeket raknék fel, mint korábban, hiszen eddig is voltak bikinis képeim, ennél tovább nem vetkőztem soha, és nem is fogok” – mondta a Borsnak.

Nem csak a kamera mögötti munka érdekli a csinos riportert

Nekem nagyon tetszik a szerkesztők munkája is, így akár a háttérben is el tudom képzelni magam. Most azonban szeretném a kamera előtt kiélvezni ezt a világot, akár riporterként, akár majd műsorvezetőként. Szóval amíg lehetőségem van rá, a kamera előtt maradnék” – árulta el.

A modell továbbra is szingli

Nem könnyű számára az ismerkedés tévés munkája miatt. „Nem mondanám, hogy válogatós vagyok. Harmadik éve fél évet Magyarországon, fél évet Dominikán vagyok, ez azért megnehezíti a dolgokat. Az fontos, hogy figyelmes, illedelmes, jó humorú legyen, tudjak vele bármiről beszélgetni. Külső szempontjából szeretem, ha egy férfi magasabb nálam, de ha megvan az összhang kettőnk között, mindegy, hogy szőke vagy barna” – árulta el.