A koronavírus elleni vakcina beadására a Bors elkísérhette a showmant, aki hősiesen állta a sarat.

Gáspár Zsolti az elsők között regisztrált a vakcina.gov.hu oldalán, hogy a lehető leghamarabb védve legyen a Covid–19-től.

Bevallom őszintén, világéletemben irtóztam a tűtől, de erre a szurira már úgy vártam, mint a messiásra. Amikor jött a hívás, örömömben majdnem elsírtam magam, és napok óta nem aludtam az izgatottságtól. Meg sem éreztem a szurit, pedig ájulós vagyok” – újságolta boldogan Zsolti percekkel az oltás után.

A showman igyekszik mindenkit meggyőzni

Nem szabad félni az oltástól, bármelyik vakcinát is ajánlják fel. Egyben biztos vagyok, jobb egy injekció, mint kórházba kerülni vagy megfertőzni a szeretteinket. Hetek óta kampányolok ezért, járom a környék cigánysorait, és regisztrálok mindenkit, akit meg tudok győzni arról, hogy csak ez az egy módja van annak, hogy legyőzzük a járványt. Össze kell fognunk, mert mindenki vissza akarja kapni a korábbi életét” – mondta Zsolti, aki nem tart az esetleges mellékhatásoktól.

Biztonságosnak tartja az oltást

Az orvosom szerint lehetnek különféle immunválaszaim az oltásra, de semmi komoly tünettől nem kell tartani, hiszen az engedélyezett oltóanyagok teljesen biztonságosak. Talán lesz egy kis fájdalom és bőrpír az oltás helyén, s lehet, belázasodom kicsit, de ez sokkal jobb annál, mintha valóban elkapnám a vírust” – nyilatkozta a Borsnak Gáspár Zsolti.