Már az angol érettségin is túlvan a Gáspár-család legfiatalabb tagja, Virág, aki a Győzike Show óta igyekszik a kameráktól távol, átlagos fiatalként élni az életét. Most azonban a Borsnak elárulta, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakára jelentkezett, és bízik benne, hogy elég pontja lesz ahhoz, hogy felvegyék, ugyanis pszichológus szeretne lenni. A pályaválasztás egyik oka azonban igazán fájdalmasan megható: Virág így is szeretne segíteni a mentális betegségekkel küzdő édesapján, Gáspár Győzőn.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés

Gáspár Virág elárulta, hogy érdekli az orvostudomány, azon belül is elsősorban az emberi elme és lélek, és izgalmasnak találja, hogy a sokszínűségünk ellenére mégis valahogy egyformák vagyunk.

„Persze apám miatt is szeretnék pszichológus lenni, hiszen régóta látom, mit művel vele a mentális betegsége. Rengeteget beszélek vele erről. Nemrég pedig vettem neki egy pszichológiával foglalkozó könyvet, ami egyébként nagyon tetszik is neki. Remélem, egyszer szakemberként segíthetek majd neki, hogy leküzdje a démonjait” – mesélte a céltudatos fiatal, aki tanulmányai révén is felvenné a harcot Győzike depressziójával és pánikbetegségével.

Virág hamarosan Budapestre költözik első szerelmével, Krisztiánnal, akivel 17 éves kora óta vannak együtt, de az esküvő még legfeljebb csak a távoli tervek között szerepel. A fiatalok ugyanis még szeretnének a tanulás mellett kicsit bulizni, és csak akkor kimondani a boldogító igent, mikor már mindketten letettek valamit az asztalra – utána viszont semmi akadálya a családalapításnak.