Gáspár Evelint zsarolja az exe, meztelen képeit árulja a neten





Evelin egy szép lezárást szeretett volna volt barátjával, ám a férfi nem ért egyet a lánnyal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.02.
botrány

Gáspár Evelin kétségbeesett, mivel volt párja, akivel alig két hónapja szakított, még mindig vissza akarja őt kapni. A csalódott férfi nem a legmegfelelőbb módon próbálkozik. Csúnyán elszabadultak az indulatok, zsarolásba és fenyegetésbe vágott az expasi.

Mindez nem elég a dühös férfinak, aki az Evelinről készült intim fotókat az internetre is feltöltötte és árulni kezdte. A lány kétségbeesésében már feljelentést is tett, de ez mégsem volt elég, így a Blikkhez fordult.

„Tavaly januárban jöttünk össze, és bár végig voltak gondok, karácsony előtt kiderült, hogy a volt barátnőjével levelezget. Akkor azt mondtam neki, egyetlen esélye van, ha elrontja, vége. Pár nap múlva úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni, kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte” – kezdte a lapnak Gáspár Evelin.

A férfi nem törődött bele, hogy kidobták

Ezért telefonon és üzenetekkel zaklatta az idősebb Gáspár lányt. Miután Evelin letiltotta mindenhol, a férfi a rokonai telefonjairól folytatta a hadjáratot, ám mivel semmilyen választ nem kapott, így felháborító lépésre szánta el magát.

Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a WC-n ültem. Persze ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. Szerintem már akkor is az járt a fejében, hogy ezekkel fog zsarolni. Megfenyegetett, hogy körbeküldi mindenkinek, de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért” – folytatta feldúltan Evelin, akiről végül néhány fotó kikerült a netre, amit aztán letörölt az illető, de még mindig zsarolja a lányt és nagy károkat okozott már eddig is.

Gáspár Evelin azért is mondja el tragikus történetét, hogy ezzel másoknak is erőt adjon, akik hasonló és bántalmazó kapcsolatban élnek, éltek

Én is sokáig féltem, nem akartam, hogy kikerüljenek a fotók, hogy megalázzanak, de már nem félek senkitől. Ha kell, én teszek ki meztelen képet magamról, nem engedem, hogy ezzel zsaroljanak vagy így próbáljanak meg sarokba szorítani” – tette hozzá határozottan a lány.





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás