Egy évvel ezelőtt a Dancing with the Stars első évadában Gabriela Spanic volt a sztárvendég, aki az utolsó adásig menetelt táncpartnerével, Andrei Mangrával.

A színésznőt az adások alatt sorra érték a csapások, Andrei mindvégig Gaby mellett állt, mindenben támogatta őt. Az első széria alatt kettőjük között nagyon jó baráti viszony alakult ki, amit a mai napig ápolnak.

A TV2-n idén is folytatódott a nagyszabású műsor

Andrei a második show-ban új partnernőt kapott, egész pontosan Tóth Andit, akik eddig minden előadásukkal felszántották a táncparkettet. A múlt szombati műsor után a Ripost interjút készített Andreijel, aki egy kérdés után elmesélte, hogy Gaby miért nem követi mostani táncait.

Elképesztő, milyen nagy az összhang Andi és Andrei között, zseniális párost alkotnak Fotó: Ripost/Máté Krisztián

Gaby jelenleg egy beköltözős valóságshow-ban szerepel, egész pontosan a mexikói Big Brotherben, ezért sajnos nem látja, mit művelünk Andival a parketten. Tudjátok, milyen körülmények között van most, be van zárva egy házba, ahol nyilván nincs TV2” – nevetett Andrei, majd hozzátette, néhány hónapja azért beszélt a színésznővel.

Nyár elején lehetett, hogy beszéltünk, miután kiderült, hogy indul a Dancing with the Stars második szériája. Azt mondta, hogy nagyon szorít nekem és Andinak. Remélem, visszanézi majd a videóinkat” – mondta a lapnak Mangra.

A profi táncos a lapnak azt is elárulta, egyáltalán nem ütötte szíven, hogy múlt szombaton nem ők kerültek a zsűrilista első helyére. Szerinte a legfontosabb, hogy imádnak együtt táncolni Andival, és szombatról szombatra feszegethetik a határaikat és kiléphetnek a komfortzónáikból.