RETRO RÁDIÓ

Válaszolt Azahriah G.w.M „húgyosozó” videójára, a rajongói azonnal nekiestek a rappernek





Egy dalából vett idézettel válaszolt Azahriah G.w.M-nek, aki Ábrahám Róbert műsorában „húgyosnak” és „kis kompjúterkukac görcsnek” nevezte őt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.24.
adok-kapok

G.w.M szombaton Ábrahám Róbert Talk44 című netes műsorában beszélt először a kollégája és közte dúló ellentétről. A műsorrészletben lekicsinylően nyilatkozott kollégájáról, sőt még ki is nevette. A rapper még az év elején orrolt meg Baukó Attilára, azaz Azahriah-ra, és a régi sérelmeket azóta sem beszélték meg. G.w.M és Kulcsár Edina éppen akkor talált egymásra viharos körülmények között, és többen is a lányt kárhoztatták azért, hogy a rapper otthagyta a családját. Attila akkor a Paul Street néven futó Youtube-csatornáján nyilatkozott keresetlen szavakkal Kulcsár Edináról. G.w.M akkor megkérte Azahriah-t, hogy vegye le, a videót, ő azonban ezt nem tette meg.

Most Azahriah – ahogy az a rapperek világában szokás – egy dallal üzent vissza G.w.M-nek. Az Instagramjára kitett storyban a Dopamin című dalából idézett:

Tőlem meg kérdezik minek a beef/ Mert a tiszteletet ki kell érdemelned, nem kérned kell testvérem/ Amíg fless, hogy kamu hip hoppal a toppon, de nekem nem itt van a vége

Nekiestek G.w.M-nek a kommentelők

A Talk44 videója alatt azonnal összegyűltek Azahriah rajongói, hogy megvédjék kedvencüket. A legtöbben G.w.M-et ekézték.

„Miért ne mondhatná el Ati a véleményét a történtekről??? Kinek képzeli magát ez az ember?! Még ő beszél arról hogy családok meg gyerekek vannak ebben a storyban, igen és pont ők b***k szét.. ő kavart Edinával!” - háborodott fel a Mhyriam666 nicknevű kommentelő.

„Akárhogy kerestem, nem találtam GWM részéről sem MTV EMA dijat, sem koncertet a Budapest Parkban, pláne nem kettőt, vagy inkább már mondhatjuk, hogy 3-at. Nem láttam őt több nyelven sem előadni (a roma nyelv nem számít, mivel gondolom félig-meddig anyanyelve), tehát a sokoldalúsága is megkérdőjelezhető. Max annyit lehet a számlájára írni, hogy énekelni és rap-elni is relatíve jól tud...” - írta Matt.

„Neeee....srácok ne csináljátok. Mindekettőtöket imádom és én is szeretnék hallani egy Azahriah x G.w.m számot… Üljetek be valahova egy kávéra és beszéljétek meg szépen, kultúrált emberek módjára úgy, hogy mindenképp békében jöjjetek ki belőle” - tanácsolta Attila.

„Ez az ember tényleg elhiszi magáról hogy ő valaki. Nagyon kemény. Még legenda xddddddd” - írta Chris.

„Én nem halgatok gwm-et de én is igy látom a dolgokat és az összes szavával egyet értek” - védte meg ezúttal G.W.M-et az Ember Kedves nickről író kommentelő.





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás