Fresh Andi az önsajnálat helyett azonban az életet választotta, és csak egy ideiglenes állapotként kezelte betegségét. Az énekesnő a Hot! magazinnak őszintén elmondta, hogy miken ment keresztül és hogyan élte meg a betegségével a mindennapokat.

Fresh Andi – Fotó: YouTube Fem3

Az énekesnő egy kérdésre válaszolva elmondta, hogyan élte meg a megrázó felfedezést.

„Szerintem az ember emlékében a rossz dolgok idővel csitulnak, átalakítja őket az agyunk. Persze ennek ellenére borzalmas pillanatnak éltem meg, akárcsak a családom. Kemény időszak volt, főleg a diagnózis utáni első két hét” – mesélte a lapnak Andi, aki többek között arról is beszélt, hogy éjszakánként nem tudott aludni.

„Egyrészről azt mondanám, hogy igen, másrészről pedig azt, hogy nem. A legelején érzelmileg nagyon megviselt. Sokszor előfordult, hogy éjszakánként nem tudtam aludni, mert csak sírtam. Körülbelül két hétig hagytam, hogy ez az egész magával ragadjon, majd eldöntöttem, hogy elég! Nem vagyok hajlandó a fal felé fordulni és magamat sajnálni! Elhatároztam, hogy a betegségem csak egy átmeneti állapot lesz az életemben. Megpróbáltam úgy folytatni a mindennapjaimat, mintha mi sem történt volna. Motoroztam és mentem mindenfelé, azzal a különbséggel, hogy néha attól féltem, észreveszik a parókámat. Sosem tudtam kimondani, hogy „rákos vagyok” – mondta a Hot! magazinnak Villányi Andrea (művésznevén: Fresh Andi).