A Dancing with the Stars versenyzője nem jött zavarba, amikor a saját feleségének ágyjelenetét kellett rendeznie.

Kinizsi Ottónak Deutsch Anitát és Rékasi Károlyt kellett instruálnia egy forró ágyjelenetben. A színésznő férje profiként oldotta fel a kínos pillanatokat, ő maga bátorította férfitársát, mindent bele!

Nem volt egyszerű az első forgatás, amikor rendeztem Anitát, az ugyanis egy Rékasi Karcsival közös szexjelenet volt” – kezdett bele a Blikknek az emlék felidézésébe Kinizsi Ottó, aki ma már nevet ezen a történeten, ám ezt akkor megélni egyik félnek sem volt egyszerű. „Nem is egy takaró alatti, finom, romantikus jelenet volt, hanem amolyan szenvedélyesen elkapom típusú. Először alig mert egymáshoz érni Anita és Karcsi, hiszen mégiscsak ott álltam a kamera mögött. Mindenkinek olyan kínos volt a helyzet” – emlékezett vissza a forgatásra Kinizsi Ottó.

Engedélyt adott Rékasi Károlynak

„Kívülről jó hangosan odaszóltam: na, akkor most már nyomjátok rendesen, ne foglalkozzatok azzal, hogy itt vagyok! Karcsi, mindent szabad fogni! Ezt kiabáltam nekik, és ezzel végül sikerült könnyebbé tenni a helyzetet. Mindenki feloldódott, röhögött egyet, majd nagyon jól megcsinálták a jelenetet” – árulta el a lapnak a részleteket a rendező.