A magyar színésznő az elmúlt hónapokat pécsi otthonában töltötte, de már most előre megvannak a programjai a következő időszakra. Fodor Zsóka már nagyon várta, hogy megkaphassa a koronavírus elleni védőoltást. aminek az első adagját március 8-án, nőnapon vehetett fel. A Sinopharm második vakcináját pedig várhatóan még Húsvét előtt megkaphatja.

„Hétfőn kaptam egy kis kínait nőnapra, ajándékba. Nagyon régóta vártam már, mert dolgom van, el akarok kezdeni próbálni egy kolléganőmmel, ami egyelőre nem publikus. De addig amíg nem vagyunk beoltv,a nem próbálunk. A húsvéti nyuszi hozza nekem a másik kis kínait!”- mondta a Mokka műsorában Zsóka.

Fodor Zsóka egyébként elárulta, hogy nem okozott neki nehézséget a karantén, hiszen elfoglalta magát. Legtöbb idejében a szabadban kirándult barátnőivel, a hatalmas séták ugyanis feltöltik. Egyébként saját bevallása szerint soha életében nem unatkozott.

„Én valahogy úgy vagyok vele, hogy mindenből kiveszem a jót. Most például megtudtam, hogy milyen egy nyugdíjas élete, ha már nem foglalkozik a színházzal. Nem rossz. Nem rossz, ha az ember időben gondol arra, hogy előbb-utóbb megöregszik. Mondjuk az még nálam jóval odébb van. Időnként verseket mondok hangosan, gyakorolok a szobában és egyszerűen nem veszem észre, hogy nincs színház! Várom természetesen, de nem unatkozom!” – mondta a színésznő, aki egyébként azt vallja, nem lehet elkerülni, ami meg van írva, de persze természetesen betartja a higiénés szabályokat.

A Mokka műsorának teljes interjúját itt nézhetitek végig: