A napokban számtalan cikk született Kulcsár Edina és G.w.M. polgári nevén, Varga Márk nagy szerelméről.

Hogyan is indult?

Kulcsár Edina és Csuti nagy bejelentést tett, ami január 14-én történt, szó szerint felrobbantották az internetet, amikor a sztárpár az Instagramon közölte, hogy válnak.

Aztán nem sokkal később az egykori szépségkirálynő újabb bombát dobott az internet népe közé, hiszen pár nap elteltével bejlentette, hogy rátalált egy új szerelem. Edina a közösségi oldalán közölte, ismét szerelmes, mégpedig Varga Márkba.

A napokban rengeteg hír látott már napvilágot Kulcsár Edina-ügyben, de most végre a rapper is megszólalt. G.w.M. a Facebook-oldalán az írta:

„Nem szeretnék beszélni semmiről semmit, de azt érzem, hogy helyre kellene billentsem itt az egyensúlyt, talán muszáj is lesz… Senki ne feledje el ezt a sok mocskolódást, amit csinált! Engem senki nem hallgatott még meg, nyilván mert nem is beszéltem semmiről! Férfiasan tűröm az egészet, de ez nem azt jelenti, hogy az az igazság, amit ti gondoltok, vagy olvastok! A két gyermekem az életem, és csak rájuk való tekintettel nem nyitom ki a számat…. Egyelőre!” – írta a posztjában az énekes.