Nem mondhatjuk, hogy Chris Hemsworth nem halad a korral. A Thor-filmek 38 éves szupersztárja szombaton posztolt életében először a platformra, majd alig három nap alatt több mint 615 ezer követőt szerzett magának azzal az egy, 39 másodperces videóval.

„Sydney fanok! LA fanok! Szeretlek titeket, srácok! #ThorSzerelemésMennydörgés szerdán startol Ausztráliában, pénteken pedig az államokban […]! Oh… és helló TikTok!” – írta Hemsworth a videó alá, tovább szítva az új Marvel-film körüli őrület tüzét.

 

@chrishemsworth Sydney fans! LA fans! Love you guys! #ThorLoveAndThunder ♬ Tick Tick Boom (feat. BygTwo3) – Sage The Gemini

A videó egyébként egy montázs, tele a Los Angeles-i premier pillanataival, köztük közös képekkel a film szereplőivel, rövid videókkal az autogramosztásról és a rajongókkal való találkozásról.

Chris Hemsworth egyébként kilencedjére bújik a skandináv istenség bőrébe a Marvel lobogója alatt, negyedszerre külön, egész estés szólófilmben, amiben újra egy vásznon láthatjuk a Jane Fostert alakító Natalie Portmannel, aki átveszi Thor erejét ebben a filmben, hogy együtt szembeszálljanak a Christian Bale által alakított főgonosz karakterével – írja a People magazin.