RETRO RÁDIÓ

Felrobban a színpad, ha Vikidál Dinamitja a húrok közé csap





Újra színpadon Vikidál Gyula és a Dinamit. Javában zajlik a Raktárkoncertek felvétele, ahol a harminc éve összeállt, rövid életű supergroup fiatalokat megszégyenítő lendülettel adott koncertet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.09.08.
Dinamit Vikidál Gyula raktárkoncert

Vikidál Gyula énekelhet rock bandában vagy musicalben, egy dolgot nehéz lenne elvitatni tőle, a lendületes és szívből jövő előadásmódot. Így volt ez akkor is, mikor a Dinamittal adtak „raktárkoncertet” a minap. Jellegzetes hangja most is betöltötte a teret és a tökéletes előadáshoz nagy segítséget jelentett, hogy az eredeti csapatból olyan nagyságok, mint Szűcs Antal Gábor vagy Németh Gábor is színpadra állhatott.

A formáció a '81-es feloszlás után sokáig csak szép emlék maradt a rajongók számára, de a kétezres években újjáalakult.

„A raktárkoncerten ugyanazt az élményt nyújtotta a zenekar, mint negyven évvel ezelőtt: a Dinamit újra nagyot durrant így a nosztalgiázó öreg rockerek mellett alighanem a műfaj rengeteg fiatal rajongóját megnyeri magának.” - fogalmazott beszámolójában a Ripost.

Vikidál egyébként a Mobilmániával már az A38 közönségét is elvarázsolta korábban.

Közönség nincs, lendület van (Fotó: Bánkúti Sándor (BS) Bors)

Milliárdos segítség

A raktárkoncert-sorozat a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja a világjárvány miatt bajba jutott hazai zenei ipar számára. A nézők nélküli helyszínen az egyik divízióban olyan népszerű előadók és zenekarok kapnak fellépési lehetőséget, mint Keresztes Ildikó, Balázs Fecó, Demjén Ferenc, Zorán, az Edda Művek vagy a Neoton. A legnagyobb hazai sztárokból és befutott fiatal tehetségekből álló programsorozatot Rózsa István producer fogja össze. A fellépésekről készült felvételeket online közvetítésen keresztül láthatják a nézők.

A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk.„

A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

 





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás