RETRO RÁDIÓ

Felfoghatatlan veszteség érte Charliet, munkájába fektette energiáját





Hat családtagját veszítette el néhány év alatt. A munkával mindezek ellenére sem állt le, 14 év után kiadta új nagylemezét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.05.
elmúlás munka család gyász nagylemez Charlie

14 év után új nagylemezzel jelentkezett Charlie. A zenész nem tudja, lesz-e még albuma, azt viszont érezni fogja, mikor kell abbahagyni. Charlie szakmája mellett szerettei elvesztéséről is beszélt.

Az énekes jobb formában van, mint valaha Fotó: Metropol

A lemezről az énekes azt nyilatkozta a Blikknek, hogy a közönség felől nagy volt a nyomás, állandóan kérdezték, mikor jön az új album, addig is rendületlenül vitték a régieket aláíratni. Új albumán 50 énekes, zenész, kolléga szerepel. A vírus kapcsán azt mondta, azt szerencsésen megúszták, már be van oltva, ami leginkább az unokája miatt volt fontos. Egy évig nem nagyon látta őt. A sztár fájdalmáról is nyíltan beszélt. A felesége öt éve ment el, sok mindent halogatott, amit rendbe kellett volna már tenni, ezeket igyekezett pótolni, de közben rengeteget dolgozott.

Charliet sok veszteség érte az elmúlt években, családtagoktól, kollégáktól kellett búcsúznia. „A kollégák közül sokan elmentek az én korosztályomból, ilyenkor azért eszébe jut az embernek, hogy az élet mennyire mulandó. A családtagjaim közül hatan mentek el, a szüleim, a feleségem, az ő öccse, az anyósom és az apósom. Mindent nekem kellett levezényelnem, ez borzasztó dolog. Mert persze az embernek el kell menni, ez nem kérdés, csak az nem mindegy, hogy hogyan. Közben pedig dolgozni kell, mert az élet nem áll meg. Katikám halála előtt a fiammal váltottuk egymást háromnaponta, hogy mindig legyen mellette valaki, és közben ott volt az unokám, Erik is, aki még nagyon kicsi volt akkor. Nehéz dolgok ezek, mert ha az ember csak úgy elalszik, akkor az mindig könnyebb. Rengeteg kolléga is elment, Somló Tomit a mai napig nem dolgoztam fel” - vallotta be a lapnak.





Ezeket olvastad már?
21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás