Ennyi volt, Fekete Dávid nagyon rossz hírt kapott a börtönben

Már a válópere miatt is bíróság elé kell állnia a jelenleg börtönben raboskodó énekesnek.
Megosztás
Szerző:Metropol

Fekete Dávidnak hamarosan Regina szemébe kell néznie a tárgyalóteremben. A békéltető tárgyalást ugyanis akár már szeptemberben megtarthatják. Az ikrekkel magára maradt édesanya több mint három hónapja beadta a válókeresetet, ám a Blikk megtudta, hogy bár Dávid a börtönben megkapta a válási papírokat, nem reagált.

Ellenkérelem nem érkezett az alperestől, most az első, perfelvételi tárgyalás időpontját várjuk, ahol személyesen is előadhatja, hogy egyetért-e a válással vagy sem” – tudta meg a lap meg dr. Pikali Petrától, Regina jogi képviselőjétől, aki hozzátette: ügyfelével bíznak abban, hogy sikerül megegyezni az első tárgyaláson, máskülönben hosszú eljárásnak néznek elébe.

Már a válópere miatt is bíróság elé kell állnia a jelenleg börtönben raboskodó énekesnek (Fotó: Bors)

Elkerülhetetlen a találkozás

A személyes megjelenés kötelező az első tárgyaláson, még akkor is, ha az alperes kényszerintézkedés alatt áll. Dávidot bilincsben, őrök kíséretében fogják kihozni a börtönből, avagy a Covid ideje alatt már alkalmazott skype-os megoldást is választhatja a bíróság” – magyarázta a részleteket Regina ügyvédje.

Fekete Dávidnak fizetnie kell

Ügyfelem kizárólagos gyermekfelügyeletet kér a bíróságtól, tekintettel arra, hogy az apuka börtönben van. Továbbá meg kell egyezni a gyermektartás mértékéről is” – sorolta az ügyvéd.

Előzetes letartóztatásban van

Egyre hajmeresztőbb történetek kerülnek felszínre, mióta a volt megasztáros előzetes letartóztatásba került csalás és sikkasztás gyanújával.