Varga Jenő egyike azoknak, akiket az énekes több tízmillió forinttal megkárosított, amiért fel is jelentette a volt megasztárost. A férfi elmondta a Tények Plusz riporterének, hogy Dáviddal másfél hónapja beszélt utoljára, amikor újabb ígérgetéseket hallgatott végig.

A férfi most egy olyan hangfelvételt adott át a rendőrségnek, ami azt bizonyítja, s ezt már több meglopott áldozat is állította, hogy Fekete Dávid egy bűnszervezet tagja volt. Ezen a felvételen Dávid és másik három férfi erről a szervezetről beszél. Ebből az is kiderül, hogy az „autómaffia” tagjai nem riadnak vissza semmitől, az énekest is fenyegették. Ez alátámasztja a károsultak azon feltételezését is, hogy az énekes mindig annak fizetett, akitől éppen a legjobban félt.

A bírósági tárgyalásra már rendőrök kísérték a letartóztatott énekest (Fotó: Bors/MO)

A felvételen azt is hallhatjuk, amikor Dávid bevallja, hogy hatalmas pénzeket fizetett nekik uzsorakamatra, de nem mert semmit lépni, hogy lebuktassa őket. Varga Jenő itt azt is elmondta, hogy az énekes hamis festményeket is megpróbált rásózni, nyilván azért, hogy így jusson minél hamarabb nagyobb összeghez.

A hangfelvételt és a riportot ezen a linken nézheted végig.