Fejős Éva 49 évesen szült, váratlan szerencsének tartja – Videó!





Mióta elolvasta a Sicc Afrikában című mesekönyvet, az utazás szerelmesévé vált, és nem sokkal később már íróként regényeivel emberek ezreit repítette el a világ legegzotikusabb szegleteibe – még ha csak gondolatban is. Fejős Éva legbátrabb döntéseiről mesélt Liebhaber Juditnak az Erősebb Igen! legutóbbi adásában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.13.
váratlan áldás

Fejős Éva 49 éves volt, amikor megszületett a kislánya, Linda. Az írónő az anyává válásról is mesélt Liebhaber Juditnak, aki szerint igazán bátor döntést hozott Éva, hogy felépítette a karrierjét, majd gyermeket vállalt, ám a szerző ezt nem így élte meg.

„Volt bennem egy kérdés, hogyan lehetne ugyanilyen életet élni gyerekkel. Kimenni például Thaiföldre, vagy akár csak dolgozni egy könyvön. De nem tudtam persze, hogy miről maradok le, ha nem születik gyerekem. Nem tudom, hogy mennyire bátor döntés volt, mert nem bátorságnak éltem meg, hanem inkább váratlan szerencsének. Mivel tájékozott voltam, hiszen sok cikket írtam a témában, tudtam, hogy mindenféle vizsgálatot meg kell csináltatni. Aztán ahogy megkaptuk az eredményt, hogy valószínűleg minden rendben van, akkortól az egy ünnep volt” – mesélte Fejős Éva. „Tudod, korábban azért nem hiányzott nekem az anyaság, mert jó volt az életem, mert megteremtettem a saját szakmai szabadságomat, ami az emberi szabadságomat is jelentette. Akkor jöttem, akkor mentem, amikor akartam, csak magamnak, meg nyilván a páromnak, és az anyukámnak tartoztam felelősséggel. Azt gondoltam, hogy jó lenne, de mivel nem tudtam, hogy mi ez, nem ragaszkodtam hozzá foggal-körömmel. Most már tudom, hogy sokkal korábban kellett volna, mert akkor sok tesója lenne” – mesélte a sikeres írónő, aki azt is elmondta, hogy a türelem az a tulajdonsága, amire a legbüszkébb.

„A türelem nagyon sok szempontból fontos volt a pályámon, például az is a türelmemre utal, hogy én 20 évig úgy írtam a regényeket, hogy nem adták ki, és amikor kiadták sem változott meg semmi, nem is a saját nevemen jelentek meg. Ez talán azt is jelzi, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom, hogy engem ez sem állított le, hanem írtam tovább, magamnak a regényeimet. A türelmem szerintem ma is nagyon sok helyzetben megvan. Egy anyának is türelmesnek kell lennie. De tudok várni dolgokra, pedig régen azt hittem, hogy nem tudok, de most visszanézve mindig is türelmes voltam” – magyarázta Éva, aki azt is elárulta, milyen lehetőségre mondana szívesen igent, mi az egyik legnagyobb álma.

„2008 óta – amikor a Bangkok, tranzit még kézirat volt, de már megjelenés előtt állt – az az álmom, hogy ebből film lesz. Érdekes, hogy ezt évekre elfelejtettem, de most megint megsuhintott. Most, hogy egy új regény befejezése után vagyok, elkezdtem filmeket nézni, és azt érzem, hogy a Bangkok, tranzitban benne van a lehetőség. Egyáltalán nem rajtam múlik, de igent mondanék rá” – vallotta be Fejős Éva az Erősebb Igen! legutóbbi adásában.





Ezeket olvastad már?
Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás