A Tankcsapda az egyik legmenőbb magyar rockegyüttes hazánkban, hírnevüknek és sikerüknek hála nem csoda, hogy rengeteg megkeresést kap az együttes, ami miatt sokba is kerülnek. Nem volt ez másként idén nyáron sem, amikor Győrben léptek színpadra, egy nem akármilyen nagy kivetítős-körszínpados show keretein belül. Ahhoz, hogy egy ilyen nagyszabású koncert megszülessen, rengeteg dolgos kézre van szükség.

Egy újabb példa, hogy manipulál, vezet félre a média!” – fakadt ki a zenekar dobosa, Fejes Tamás.

„Ez a koncert összköltsége volt bruttóban, ebben közel 100 ember gázsija, szállása, étkeztetése, a mozgó körszínpad, a vizuáltechnika, az élő kamerakép közvetítőkocsival , a mindenhol kihelyezett ledfalak költsége, többnapos építése és bontása volt. Tudom, mert az én cégem rendezte! A pénzt én vettem fel. A Tankcsapda zenekar gázsija egy normál nagyszínpados koncertgázsi volt. A cikkben elhangzik más zenekarnak kifizetett pénz, az nettó és csak gázsi! Az viszont, hogy nézőcsúcs volt, hogy nem fértek el a téren, azt nem írták le. Hogy nem ötezres rendezvény technikai költsége, hanem 50000-es rendezvény technikai költsége volt, nem írták le. Ha a Telex költségvetésre kíváncsi, kérdezzen, ne feltételezzen. Megkérdeztünk szakembereket!? Persze! Kiket? Ha valaki számolgatni akar, leírom! Egy ilyen koncert költségvetése 60-100 millió között van! Egy Aréna 40-60 millió között van. Egy Főnix 30 millió. Ehhez kell igazítani a bevételt (ha van) és jó esetben nyersz!!!.

Sajnálom azokat trógereket, akik abból tartják el a családjaikat , hogy haragot és gyűlöletet szítanak az emberek között, ezért kapnak fizetést! Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni, senki senkinek nem ellensége, csak ezek azt szeretnék” – írta le véleményét Fejes Tamás.