Véget ért a Farm VIP, a végén földre rogyva a boldogságtól, csupán néhány másodperccel megelőzve ellenfelét ért célba az idei évad győztese a fiatal zenei producer Fehér Holló. Az ezüstérem így Búzás Dóri az Exatlon korábbi sztárjának nyakába került.

A döntő igazán izgalmasra sikeredett, csupán annyi döntött a legvégén, hogy egy labirintusban látatlanban kellett egy fadarabot végig kísérni tapogatás alapján, és ezt a feladatot Holló korábban teljesíteni tudta, így elkezdhetett a domboldalon és a réten keresztül el futni a végállomásig. Előnye így végül elégnek bizonyult ahhoz, hogy a sportoló Dóri ne tudja beérni őt a táv során. A döntő utolsó pillanatait itt tudjátok megtekinteni:

A harmadik helyezett Kammerer Zoltán olimpikon volt, akit sokan a végső győztesnek vártak, de az utolsó előtti adásban, korábban kiesett játékosok is részt vehettek, és az ő segítségükkel a döntőbe végül a zenészként is tevékenykedő fiatal került be.

Én nem vagyok sportoló, már a felénél úgy éreztem hogy végem van, az utolsó métereken az volt bennem, hogy ha már feljövök, én négykézláb is beérek a célba„ – mondta a döntő után Fehér Holló Demcsák Zsuzsának.

Búzás Dóri a második Fehér Holló az első lett Fotó: TV2