Elmérgesedett a viszony Szegedi Fecsóék és Bea exe, az Éden Hotelben megismert M. Ádám között. Olyannyira, hogy a gyámhatóság mellett a Terrorelhárítási Központ kommandósainak is közbe kellett lépniük.

„Ez megy egy éve, és annyira el vagyok fáradva!” – fakadt ki a Borsnak Géczi Bea. – Rémesen megvisel lelkileg, napok óta gyomorgörccsel ébredek, de Fecsó mellettem áll, és végig szeretném csinálni. Remélem, pont kerül az ügy végére, és Ádám megkapja a büntetését. Szeretném nyugodtan felnevelni a fiamat.

„Mocskol és fenyeget”

Bea boldogan él Fecsóval (fotó: Instagram)

Beának már korábban is a hatóság segítségét kellett kérnie volt párja agresszivitása miatt.

Fenyegetett, ahogy a barátaimat is. Akkor fel is jelentettem, de bocsánatot kért, és megígérte, hogy megváltozik. Megsajnáltam, megbíztam benne, és visszavontam a feljelentést. Egy ideig nem is volt probléma, egészen addig, amíg össze nem jött a mostani barátnőjével.”

A négyéves Medox szerencsére nem érzékel semmit a feszültségből, Bea pedig kezdeményezte fiuk kizárólagos felügyeleti jogát.

„Nyilán szereti az apja, de azzal, hogy engem bánt, őt is bántja, és nem érzem úgy, hogy biztonságban lenne mellette a fiunk. Egyszer videótelefonon hívtam, és láttam rajta, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt áll. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, beültem a kocsiba, és elhoztam a gyereket. Azóta mocskol és fenyeget.”

„Én jól vagyok, tudom kezelni a helyzetet, de Beát érzékenyen érinti. Attól fél, hogy valami rossz történik, de szerencsére itt vagyok mellette, segítek, fogom a kezét. Nem hagyom, hogy bárki fenyegesse a családomat” – mondta a történtekről a Borsnak Fecsó.