Faragó András és felesége, Györgyi kétlaki életet él: hol Tahiban, a Duna közelében töltődnek, hol pedig a belvárosban, a Szent István park melletti lakásban. Györgyi, ha csak teheti, itt sportol, gyors gyaloglással rója a köröket, hisz egykori táncosként most is figyel az alakjára. Gyakran együtt sétálnak Andrással az illatos rózsabokrok között, és átadják magukat a pillanatnak – olvasható a hot! magazin szerdai számában.

Forrás: hot! magazin

„Nincs az a gyémántgyűrű, ami felérne egy közös római úttal”

A művész házaspár egyetért abban, hogy a tárgyi vagyonnál értékesebbek az utazással szerzett élmények.

„Amióta a B oldalon vagyunk, az volna a lényeg, hogy kiélvezzük, amit lehet. Nincs az a gyémántgyűrű, ami felérne egy közös római úttal. Nemrég voltunk kint négy napot, rengeteget gyalogoltunk, szívtuk magunkba az élményeket, ízeket, illatokat. Ha tehetnénk, egy szál bankkártyával vágnánk neki a világnak! Ha itt vagyunk vagy éppen Tahiban, csak kiülünk a Duna-partra, és töltődünk” – kezdte a hot! magazinnak az ötvennyolc éves színész.

„A humor is fontos, de kémiának lennie kell”

Faragó András elmesélte a hot! magazinnak, hogyan ismerkedtek meg feleségével, Györgyivel.

„El kell ismerni, hogy egy táncosnőre mindenki felkapja a fejét; itt sem történt másképp. Egy színpadon játszottunk, együtt turnéztunk, sokat beszélgettünk, eszegettünk, iszogattunk, egy húron pendültünk, ez ma is így van. A humor is fontos, de kémiának lennie kell: az vagy működik, vagy nem, anélkül nem jönne össze senki senkivel” – mesélte mosolyogva a színész a hot!-nak.

Fergeteges vele az élet, Topy már reggel megnevettet, de az is fontos, hogy mindent meg tudunk beszélni” – tette hozzá a táncosnő.

Tökéletesen kiegészítik egymást

Ahhoz, hogy egy házasság 18 évig működjön, bizony mindkét félnek oda kell tennie magát, amit Györgyi és András cseppet sem bán.

„A férfi az »úr« a házban, a gyakorlatban azonban a nő irányít. Mindenki mindent csinál, egyedül a mosást vette át teljesen Györgyi. Vasalni nem szeret, én viszont igen. Élvezem, hogy van látszata, beszereztem egy jó vasalódeszkát is hozzá. Főzni is felváltva szoktunk, én cukormentes süteményeket is sütök magamnak – árulta el András.