Vivian Thoreen ügyvéd, aki szerepelt a Britney Spearsről szóló dokumentumfilmben is, a műsorban beszélt a #FreeBritney kampányról, amelynek keretében – az egész világon – rengetegen küzdenek azért, hogy „kiszabadítsák” az énekesnőt az apja felügyelete alól, aki – szerintük – visszaél a helyzetével és csak árt a lányának. „Tudom, hogy minden történetben kell lennie egy gonosznak, de ebben az esetben nagyon rosszul látják a helyzetet az emberek” – mondta a nő. „Ez a történet egy nagyon szerető apáról szól, aki megmentette a lányát egy veszélyes élethelyzetből. Az emberek bántották és kizsákmányolták Britney-t. Jamie megmentette az életét” — fogalmazott az ügyvéd.

Vivian Thoreen azt is elmondta, hogy mikor Jamie Spears megkapta lánya felügyeleti jogát, a popsztár vagyonát 2,8 millió dollárra becsülték, mely összeg 2019-re 60 millióra emelkedett az apa gondoskodásának köszönhetően.

A tévéműsorban azt is megkérdezték az ügyvédtől, hogy Britney Spears miért nem szólal meg az ügyben, miközben az egész sajtó hónapok óta vele foglalkozik. „Erről őt kellene megkérdezni” — reagált Thoreen.