Most elárulta mit gondol a színésznőről és a sorozat folytatásáról. Nemrég bombaként robbant a hír, miszerint újabb tíz epizóddal folytatódik a legendás sorozat, a Szex és New York. A hír nemcsak a rajongókat, de a sorozat főszereplőjének magyar hangját kölcsönző Spilák Klárát is örömmel tölti el.

Még nem tartunk ott, hogy a szinkronizálás kapcsán bárki is megkeressen, de bízom benne, hogy ezúttal is én adhatom majd Sarah Jessica Parkernek a magyar hangot. Bár sosem találkoztunk, szerintem azt se tudja, hogy ki szinkronizálja, de a mai napig számtalan elismerést, visszajelzést kapok annak kapcsán, hogy az én hangommal sokkal jobb lett ez a karakter. Tény, hogy ehhez az én hangom szexibb, mint az övé. Igaz, én csak a sorozatbeli Carrie-t ismerem, de azt gondolom nem véletlen, hogy a színésznőt mindenki ezzel a szereppel azonosítja. A filmjeiben kevésbé átütő, jellegzetes a játéka, nem úgy, mint a Szex és New Yorkban” – tette hozzá Spilák Klára, akitől többen kérték már, hogy kölcsönözze hangját egy-egy meglepetéshez.

Fotó: Sláger Reggel

„Nagyon sokan keresnek meg, hogy születésnapra, meglepetésként köszöntsem Carrie hangján az ünnepeltet. Az egyik legkedvesebb ezek közül az volt, amikor egy úriember megkeresett, hogy a barátnője 50. születésnapjához „kérje” a hangom. Egy amerikai körúttal lepték meg az ünnepeltet, a sorozat 5 kultikus állomása is benne volt, ahol mindegyiken az én üzenetem szólalt meg. Örömmel segítettem” – mondta a színésznő, aki a sorozat lehetséges folytatásáról is mesélt.

„A Samanthát alakító Kim Cattrall nem vállalta a folytatást, de szerintem a készítők ezt ügyesen megoldják majd. Elképzelhetőnek tartom, hogy mivel a történetben korábban már téma volt a karaktere daganatos megbetegedése, ez újra előjön, esetleg azt mondják majd, hogy emiatt eltávozott. Persze ez csak az én elképzelésem, semmit sem tudunk, kíváncsian várom a folytatást” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Spilák Klára.