Evan Rachel Wood tavaly februárban vádolta meg volt férjét, Marilyn Mansont szexuális és verbális erőszakkal. Egy éve folyamatosan tart a jogi ügy, ami során a színésznő egyre rémisztőbb részeteket tár fel a férfivel való kapcsolatáról.

A Westworld című sorozat főszereplőnője legutóbb Manson egyik videóklipje mögött rejlő sötét titkot árulta el. A 2022-es Sundance filmfesztiválon bemutatott Phoenix Rising című új dokumentumfilmben Wood életéről és karrierjéről mesél és itt említi meg a rémes incidenst. Mint állítja, a Heart Shaped Glasses című videoklipjének forgatása során a szexjelenetek során valójában megerőszakolta őt az énekes.

Fotó: DPA

„Ebbe soha nem egyeztem bele” – mondta.

„Megbeszéltünk egy imitált szexjelenetet, de amikor forogni kezdtek a kamerák, ő ténylegesen belém hatolt. Profi színésznő vagyok, egész életemben ezt csináltam. Addig a napig soha életemben nem voltam ennyire amatőr forgatáson. Teljes volt a káosz, és nem éreztem magam biztonságban” – idézte Rachel Wood kijelentését a The Guardian. A színésznő egyébként a dokumentumfilmben kitér arra is, hogy folyamatos volt a bántalmazás az életében, de fiatal kora miatt könnyű volt a gondolkodását befolyásolni.

A vádakat természetesen Marilyn Manson sem hagyta szó nélkül, így az ügyvédje megjelentetett egy nyilatkozatot.

„Az összes állítás hamis. Evan Rachel Wood kijelentése Brian Warnerről (Marilyn Manson) csupán fantáziadús elbeszélés a Heart-Shaped Glasses klipjének tizenöt évvel ezelőtti forgatásáról. Pimasz és könnyedén megcáfolható, hiszen több szemtanú is jelen volt” – írta Howard King közleményében.