Mint az már ismert, hat évvel ezelőtt költözött Gombos Edina családjával az Egyesült államokba. Az Aktív korábbi műsorvezetője nem tervezi a hazatérést, hiszen úgy érzi, Miamiban mindannyian megtalálták a számításukat.

Döntésük mindenkit alaposan meglepett és a válaszra is éveket kellett várnia a nagyközönségnek. Edina négy év elteltével öntött tiszta vizet a pohárba: félt a kiégés lehetőségétől, így új életet kezdett, hogy tudjon hova fejlődni. De többek között családja is fontos szerepet játszott a döntésében, ugyanis nem tudott kislányával a születése után elég időt tölteni, amit kisfiával már nem akart ismét elkövetni.

Gombos Edina műsorvezető, YouTuber
Fotó: YouTube

„A motiváció tehát az én krízisem volt, huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem. Azt éreztem, nem tudok már hova fejlődni, amit akartam, azt elértem, így kell kiszállnom, amikor a csúcson vagyok, amikor jók a dolgok, nem pedig akkor, amikor ellenkező az irány és lefelé megy” – magyarázta akkor vlogjában.

Edina pedig saját médiavállalkozását irányítja, és nem felejti el, honnan jöttek, és mindent megtesz azért, hogy becsempéssze a hazai ízeket a hétköznapjaikba. Ráadásul mind a magyar, mind pedig az amerikai ünnepeket megtartják – írja a Blikk.

Az egykori műsorvezető azt is elárulta, hogy tervezik-e a hazaköltözést Magyarországra. Edina férjével és két gyönyörű gyerekével továbbra is külföldön látja a jövőjét.