Régi nagy álma teljesült Jellinek Tinának, aki bár nagyon szeret vezetni, viszonylag ritkán ül volán mögé. Pedig a családanya rajong az autókért, így igazi öröm volt számára, amikor egy tesztvezetés alkalmával Teslát vezethetett a tanpályán.

Nő létemre igencsak odavagyok az autókért, a sportautók pedig igazán a gyengéim. Sosem a sebesség vonz bennünk, hanem a kialakítás, a biztonság. Ez utóbbi nekem mindennél fontosabb” – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina, akinek nagy álma volt egy Teslát hajtani.

(Fotó: Sláger TV)

„Videoklip-forgatásra látogattunk el, de szó sem volt arról, hogy én itt vezetni fogok. Aztán kínálkozott a lehetőség, hogy a tanpályán megtapasztalhatom milyen egy Teslát vezetni. Azonnal igent mondtam!” – vallotta be a családanya, aki hamar hozzászokott a csúcsautó vezetéséhez.

„Leesett az állam ettől az autótól! Elképesztő, mit tud: már ahogy az ajtók kinyílnak, ahogy zenére működteti a világítást, ez tényleg a jövő! Vezetni pedig olyan volt, mint egy álom! Csak a gázt kellett nyomnom, az autó ugyanis önfékezős, így a féket nem is kellett használnom. Sosem vezettem még olyan autót, amelyikben nem kell fékezni, mert a rendszer maga gondoskodik róla. Először meglepődtem, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezt nem tudnám megszokni” – áradozott Tina élete vezetési élményéről, amely örök emlék marad férje számára is.

(Fotó: Sláger TV)

Tina nagyon élvezte a tesztvezetést, én pedig örömmel adtam át neki a lehetőséget, hogy ő vezessen. Általában én szoktam a családot A-ból B-be fuvarozni, de ez most az ő „ideje” volt. Nem is bántam, engem már attól is levert a víz, hogy egy ilyen csodaautóban ülhetek. Ha vezetnem kellett volna, lehet, hogy túlizgulom a helyzetet, és az a vezetési élmény rovására ment volna” – tette hozzá Emilio.