Hétről hétre újabb és újabb receptekkel készül Tina és Emilio, akik egy éve – a járvány kezdetekor – építették be a főzőblokkot a Drága családom című realityjükbe. Közösségi oldalukon ezzel párhuzamosan egy felhívást is intéztek a rajongókhoz, arra buzdítva őket, hogy süssenek-főzzenek, majd az elkészült ételek fotóját töltsék fel a család közösségi oldalára.

A felhívásra a mai napig özönlenek az ételfotók, amiket az adásban is rendszeresen megmutat a páros

„Elképesztően sok ételfotót szoktunk kapni, néha alig győzünk válogatni. Nagyon örülünk mindegyiknek, jó érzés, hogy a főzésre inspiráljuk a nézőket, akik a visszajelzések alapján egyre gyakrabban sütnek-főznek, és bátran meg is osztják az elkészült remekművek fotóit. Mi is gyakran merítünk ötletet tőlük, hiszen ha látunk egy guszta ételt, felvesszük a repertoárba és elképzelhető, hogy adásban is megmutatjuk, mi hogyan készítjük azt” – árulta el Tina, akinek férjébe igencsak beleállt legutóbb az egyik kommentelő.

Emilio és Tina

(Forrás: Sláger TV/Drága családom című műsor)

„Alapvetően nem szoktam azzal foglalkozni, hogy ki mit ír. A múltkor azonban kicsit felrántottam magam az egyik kommentelőn, aki számonkért, hogy az életmódváltást és a mozgás fontosságát hangsúlyozva hogy merek nem csak diétás ételeket készíteni a műsorban. Azért álljon már meg a menet! Miért kéne csakis azt csinálnom?! Azért, mert mi életmódot váltottunk, nem jelenti azt, hogy innentől csakis salátát készítünk. Igen, mi továbbra se eszünk azokból az ételekből, pláne a sütikből nem, amiket a műsorban elkészítünk, hanem odaadjuk a stábnak, szétosztjuk a családban, a barátoknak. Ugyanakkor miért kellene bárkit is azzal traktálnunk, hogy csakis diétás ételeket készítünk? Nem is értem a számonkérést! Volt, hogy készítettünk már kímélőbb ételeket vagy megmutattuk valamelyik fogásnak az egészségesebb verzióját, de nem szeretnénk, ha mindig csak ez menne, egysíkúan” – mondta Emilio, aki ezt leszámítva nem foglalkozik a negatív felhangokkal.

Emilio és Tina

(Forrás: Sláger TV/Drága családom című műsor)

Nem kell mindenkinek kedvelnie minket, sőt. Azt viszont soha nem fogom megérteni, hogy ha nem kedvel, miért foglalkozik velünk… és még számon is kér, hogy mit főzzek. Nem értem az ilyen megnyilvánulású embereket, kívánom, hogy másban találja meg a boldogságot, nem pedig a rosszindulatú kommentelgetésben” – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Emilio.