RETRO RÁDIÓ

Nekimentek a kommentelők Emilio feleségének





A családanyát azért támadják néhányan, mert szerintük túl sokat fogyott, és ez egy cseppet sem áll jól neki. Tina egészen máshogy látja a helyzetet, de Emiliónak is megvan a véleménye.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.02.
fogyás

Látványos átalakuláson megy keresztül az utóbbi időben Tina és Emilio, akik tucatjával dobták le a felesleges kilókat az elmúlt hónapokban. Életmódváltásuk eredményéért úton-útfélen dicsérik őket, azonban akadnak olyanok is, akik negatív kommentet fogalmaznak meg a páros posztjai alatt.

Kicsit olyan ez, mint a nyuszikás viccben, ha sapka van rajtunk az a baj, ha meg nincs, akkor az. Amikor jelentős túlsúlyunk volt, akadtak kritizálók, akik mindig sürgették volna a fogyásunk. Nem miattuk, hanem az egészségünk miatt döntöttünk úgy, hogy életmódot váltunk, aminek köszönhetően a kilók csúsznak is le. Azonban van, akinek most épp ez a baja. Megjelentek azok a kommentelők, akik szerint a friss fotókon nyúzottnak, ráncosnak, megviseltnek látszunk, és a fogyás nem áll jól nekünk” – mondta értetlenkedve Tina, aki csakis az egykori túlsúlyuk árnyoldalait látja.

Rengeteget fogyott a házaspár, sokan gratulálnak elért eredménnyikhez, de olyanok is akad, akik negatív kommenteket írogatnak/ Fotó: SlágerTV

Mikor volt rajtunk nem kis felesleg, akkor is úgy szerettük egymást, mint most. A közérzetünk viszont sokkal jobb most! Könnyebben mozgunk, jobban érezzük magunkat, és nőként sokkal, de sokkal kellemesebb még öltözködni is így, mint huszonplusz kilóval. Szinte idegenként nézek magamra azokon a nagyon régi fotókon, amiken még 100 kg felett volt a súlyom. Most, 27 kg mínusszal a hátam mögött minden eddiginél jobban vagyok, és cseppet sem izgatnak azok, akiknek így nem tetszem” – vallotta be Tina, akihez hasonlóan Emilio is rengeteget fogyott.

„Voltam én 168 kg is, most viszont 80 vagyok! Egy óvodás csoport súlyát sikerült leadni és bár a többség dicséri a fogyásunk, valóban vannak kommentelők, akiknek így nem tetszünk. Nincs ezzel baj, gondolják csak így. Az egészségünk viszont biztos, hogy megköszöni a változást, remekül érezzük magunkat a bőrünkben. Eddig is imádtam öltözködni, de ezzel a formával még jobban. Ha pedig nyithatnak a konditermek, kipattintom magam! – tette hozzá a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás