Sorsfordító drámával indult a Feleségek luxuskivitelben legújabb évada. A VIASAT3 sikerműsorának első epizódjában a lányok egy hatalmas Halloween-bulin vettek részt, ahol Nagy Noémi esik neki Polgár Tündének. Az esett előtt mindenki értetlenül állt, hiszen a korábbi évadban úgy tűnt, a két sztár kifejezetten jó viszonyban van egymással.

Fotó: Viasat3

-Nem értem mi történt, a partin úgy tűnt, minden rendben van. Felment a jósnőhöz, lejött és nekem esett. Állítása szerint egy ronda üzenetet írtam neki, amiről nem is tudok, szóval nem értettem pontosan mi a baja. Pár nappal korábban még nagyon kellemeset beszélgettünk, pont ezért nem tudom hova tenni a kirohanását-mesélte Tünde, akinél később eléggé kicsapta a biztosítékot a divattervező, ugyanis élete egyik legkellemetlenebb élményével élt vissza.

Fotó: Viasat3

Az előző szezonban meséltem a lányoknak az édesanyámról, a nehéz gyerekkoromról és a rossz viszonyunkról. Noémi akkor nagyon megértőnek tűnt, de most azt vágta fejemhez, hogy én ezzel haknizok és csak sajnáltatom magam. Nagyon rosszul érint, főleg, hogy pont ekkor álltam mellé a Molnár Nini és közte fokozódó vitában. Persze azóta megtudtam, hogy ennek a történetnek is van egy másik oldala. Nem szeretnék ítélkezni, sőt miután megbántott, még én igyekeztem kulturáltan rendezni a helyzetet. Nem mondom, hogy ez maradéktalanul sikerült, de ezt majd a nézők is láthatják a későbbi adásokban – mesélte sejtelmesen Tünde.