Nem akar elmúlni a feszültség az idei év Exatlon Hungary szezonjában. Múltkor Szabó Franciska háborodott fel amiatt, mert szerinte a bajnokok nem tettek meg mindent a győzelem érdekében. Nemrég pedig Balogh Ricsinél telt be a pohár.

 

A kék versenyző ugyanis hiába adott bele mindent és nyert fölényesen a párbaj során, mégis a bajnokok csapata vitte el ezúttal a villát. A 25 éves fiú teljesen kiakadt, amikor meglátta a faház puritánságát. Neki a villa és a csapattársak egyfajta állandóságot jelentettek, amit sokáig hiányolnia kellett az életéből.

„Én jelenleg úgy vagyok vele, hogy ma nem is alszom, de egy hetet valahogy kibírunk itt, aztán megyünk vissza a villába – jelentette ki sértetten. – Lehet, hogy a többiek a katonaságtól érkeztek, azért fogadják ezt boldogabban, de ez számomra nem jó. Lehet, hogy összehozza a csapatot, de rögtön az érkezésünk is kevésbé volt komfortos, hiszen vizesek voltunk, hűvös volt, és még fürdeni sem tudtunk rendesen. Nyűgösek és fáradtak voltunk, valószínűleg ez is közrejátszott abban, ahogy fogadtam a helyzetet, talán majd megszeretem, de jelen helyzetben ez most nagyon nem jó így”– panaszkodott a tatabányai fiú a Borsnak.