Bombaként robbant a hír augusztus elején, hogy a rapper felesége, Körtvélyessy Kinga kislányával együtt elköltözött L.L. Juniortól. Már a közös házukat is elkezdték árulni, és minden jel arra mutatott, hogy nem egy átmeneti krízis van a rapper házasságában.

Aztán jött egy újabb fordulat

L.L. Junior és Kinga randizni voltak, az énekes mindent megtesz azért, hogy visszakapja feleségét.

A pár egyik ismerőse a Blikknek elárulta, mi válthatta ki a szerelmesek között a törést.

A szakítás után Junior a munkába temetkezett, rengeteg fellépése, koncertje volt, dolgozott és bulizott, de amikor hazament és egyedül volt, rájött, hogy mit veszített. Tudta, hogy neki kell megtennie az első lépést, és bár békében váltak el egymástól, valamint kislányuk, Lili miatt amúgy is folyamatosan tartották a kapcsolatot, időnként találkoztak, ám Junior szeretett volna kettesben lenni a feleségével, ezért randira hívta Kingát. Rég volt olyan, hogy csak maguk lehettek, hiszen egy pici baba mellett ezt nem könnyű megoldani, ráadásul a szürke hétköznapok őket is bedarálták” – mesélte a barát.

Hosszú út vár rájuk, hogy újra egymásra találjanak és párként folytassák az életüket. Szeretik egymást, ez nem is kérdés, de Kinga nem fog egyből visszaköltözni a törökbálinti házba, egyelőre biztosan maradnak a kislányával abban a lakásban, amelyet nemrég vett ki” – árulta el a lapnak a barát.

A Blikk felkereste Kingát és Juniort is, kettőjük közül a zenész szűkszavúan fogalmazott az enyhülés kapcsán.

Annyi van, amit le is írtam. Dolgozunk a kapcsolatunkon…” – mondta L.L. Junior.