Sok szép élményben volt már részem, de a tegnapi csodát nem lehet szavakba önteni, ezt valóban át kell élni” – osztotta meg az örömét a rajongóival Dobrády Ákos egy nappal azután, hogy megszületett a kisfia. Bár a TNT frontembere nem szívesen beszél a magánéletéről, Ákos a Borssal kivételt tett és mesélt arról, hogyan zajlott kisfia, Bende Mór születése.

„Én vágtam el a köldökzsinórtˮ

„Apás szülés volt, így az első pillanattól kezdve ott voltam a párom mellett. Nem akartam semmiről sem lemaradni ” – kezdte Ákos. „Sokan mondták korábban, hogy csoda egy ilyen esemény, és most már bátran mondhatom, hogy ez valóban így van! Amikor a kezemben tartottam a kisfiamat, azt az érzést egyszerűen lehetetlen szavakba önteni. Fantasztikus, hihetetlen élmény volt!” – mesélte boldogan a zenész, aki örül annak, hogy maga segíthette kedvesét a szülőszobában.

„Természetes szülés volt, a végén pedig én vágtam el a köldökzsinórtˮ – tette hozzá Ákos, aki lassan már két hete élesben is gyakorolhatja, milyen apukának lenni.

Dobrády Bende Mór (Fotó: Bors)

„Nikit és Bendét három nap után haza is engedték a kórházból. Talán az első egy-két napban volt a kisfiam egy kicsit nyűgösebb, de azóta sokkal gördü­lékenyebben mennek a dolgok, mint azt gondoltuk. Van, hogy fáj egy picit a hasa, de összes­ségében nagyon nyugodt baba. A kórházban elmondták nekünk, hogy az első pár hétben csak az evés és az alvás tölti ki a napjait, és valóban, eddig csak ez történt.”

Niki és Ákos ez idő alatt szinte ki sem mozdult otthonról. Most minden erejükkel azon vannak, hogy megtanulják a szülői feladatokat. Bende érkezésével alighanem Ákos legnagyobb álma vált valóra, hiszen korábban úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy így 45 évesen már a családalapítás számára az elsődleges. És bár az újdonsült szülők most kevesebbet alszanak a megszokottnál, nem tettek le arról, hogy egyszer tovább bővüljön a család.

Szeretnénk nagy családot, de kistestvért mindenképpen! Nekem is van egy bátyám, és tudom, hogy mennyire jó dolog, ha valakinek van testvére. Szóval, nem állunk meg egy gyereknélˮ – nyilatkozta korábban Ákos.