Január 4-én hunyt el a slágergyáros, Dobos Attila, akit január 25-én kísérnek majd utolsó útjára. Szeretteinek nem várt nehezítő körülménnyel kellett szembesülniük: Dobos Attila főbérlője a híresség halála után pár nappal jelezte, hogy minél hamarabb szüksége van az ingatlanra, ezért a családnak mindent minél hamarabb ki kell pakolnia belőle.

Így nem volt más választásuk, meghirdették az interneten azokat a berendezéseket, amelyek szebbé és kényelmesebbé tették Dobos Attila utolsó napjait – írta meg a Bors.

Konyhabútor beépített mosogatógéppel, elektromos sütővel, kerámia főzőlappal, beépített hűtőszekrénnyel és fagyasztóval, kád, könyvek” – sorolták a hirdetésben az idő rövidsége miatt áron alul kínált tételeket.

Pár nappal a hirdetés megjelenése után a Bors arról érdeklődött Dobos Attila lányánál, hogy jöttek-e a jelentkezők a bútorokért. Angéla örömmel újságolta, hogy nem kellett minden darabtól örökre megválniuk.

Kopogjuk le, úgy tűnik, mindennek találtunk helyet családon belül, ezért szeretett emlékeink nem tűnnek el örökre az életünkből – mondta a Bors megkeresésére Dobos Angéla. – Minden egyes bútort sajnálok, mert mindegyikhez érzelmek fűznek. Ebben a fotelben ült az édesapám, itt itta a teáját, ott főzte az ebédet… Minden bútorban ott van a lelke egy darabkája. Sajnos nyilvánvaló, hogy az összeset nem tudjuk megtartani, de így is örülünk, ha jó helyre kerülnek a dolgok. Ilyen például a konyhabútor.