Döbbenetes, milliókat is kereshet a válással Kulcsár Edina és Csuti





Kulcsár Edina szakítása az utóbbi napok egyik legnépszerűbb témája. A felek azonban még jól is jártak a botránnyal.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.20.
profit

Hatalmas port kavart, hogy néhány nappal ezelőtt Kulcsár Edina és Szabó András Csuti bejelentette a válását. Majd nem sokkal később a szépségkirálynő derült égből villámcsapásként leleplezte új szerelmét.

Ami mindenki számára egyértelmű, az elmúlt napokban Kulcsár Edina és Csuti szakítása uralja a médiát. Az influenszerpáros magánéleti válsága pedig valójában sok pénzt hozhat a számukra. Ugyanis kivétel nélkül Edina, Csuti és még G.w.M követői is rövid idő alatt megsokszorozódtak.

A több követő értelemszerűen, több pénzt is jelenthet a hírességeknek, erről a Borsnak Zsóri Martin influenszer-menedzser beszélt.

„Egy ilyen helyzet mind negatívan, mind pozitívan befolyásolhatja a résztvevők hírnevét. Megeshet, hogy mivel Edina karaktere ebből a szempontból egy negatív karakter, így elveszítheti követőtáborának egy részét, de valószínűbbnek tartom az ellenkezőjét. Mivel jelenleg intenzív a médiajelenlétük, ezért Edina, G.w.M. és Csuti is potenciálisan több pénzt kérhet a reklámkampányokért, promóciókért. Ez lehet akár kétszer, sőt háromszor nagyobb összeg a megnövekedett követőszám miatt” – nyilatkozta lapnak a szakértő.

A számok is alátámasztják a szakértő szavait

Amióta Edina megmutatta a világnak új kedvesét, a közösségi oldalán 7 ezerrel többen kedvelték, ezzel immáron 626 ezer követője lett, amivel megelőzte a hazai top 5 legtöbb követővel rendelkező Instagram-sztár ötödik helyezettjét, Hódi Pamelát, Vasvári Vivient, sőt még Majkát is, akinek 545 ezer rajongója van ezen az oldalon.

Csuti Instagram-oldala is felkapott, neki 9 ezerrel több követője lett, így immáron napról napra 243 ezren figyelik az életét. A nevető harmadik, G.w.M. profitált a legtöbbet az elmúlt egy hét alatt, neki ugyanis 23 ezer fővel gyarapodott a rajongói tábora.

Összegezve elmondható, hogy a botrány kirobbanása előtti időszakban még csökkent is az érdeklődés a sztárpár iránt, de az egyik legnagyobb internetes közösségimédia-elemző oldal (socialblade.com) adatai szerint a szerelmi háromszög minden tagja iránt óriási az érdeklődés a magánéleti botrány óta.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás