Ahogy arról korában beszámoltunk, Halastyák Fanni és szerelme Szlépka Armand nyerte meg az Ázsia Expressz című műsor harmadik évadát, és a vele járó 10 millió forintot. A „Nemazalány” művésznéven alkotó énekesnő számára hatalmas kihívás volt a TV2 műsora, ugyanis gyerekkora óta egy betegség keseríti meg az életét, ami nem más, mint a disszociatív-személyiségzavar. Erről, és a kapcsolatuk alakulásáról meséltek a Tv2 Mokka műsorában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@nemazalany által megosztott bejegyzés

Az állapota miatt a koncertezéseket, szerepléseket leszámítva elszigetelten él az emberektől, és inkább egyedül, vagy a partnerével otthon van, nem igazán jár el társaságba. A megmérettetés során a nézők is láthatták, hogy szegény lánynak sokkal nagyobb fájdalommal és lelki megterheléssel járnak a hétköznapi szituációk.

Voltak nagyon mély pillanatok, mivel én a kis szűk négy fal között élek, és abszolút, a színpadon kívül nem vagyok egy társasági ember. Nem szoktam elmenni sehova. Ezért is láthatták a szélsőségességeimet a nézők” – kezdte beszámolóját Fanni, hozzátette – „Én annyira elzárva élek a világtól, miközben az emberek előtt meg minden hétvégén fellépek. Ezért egy ilyen önismereti tréning volt a számomra a műsor. Nekem több személyiségem van, és gyerekkorom óta tudom, hogy ez van, és kezelem ezt, és tudatosítottam magamban. Csak ezt a környezetemben élők nem feltétlen tudják Ez nem skizofrénia, ez disszociatív-személyiségzavar.”

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni: