Meghan Markle nem utazik haza Harry herceggel Nagy-Britanniába, pedig ez egy óriási gesztus lehetne, mind a család, mind a britek felé.

Nagyon úgy tűnik, hogy az elhunyt hercegné fiai újra találkoznak, ami a brit király család számára egy újabb esély lehet a békülésre. Július elsején egy szobrot avatnak majd Diana hercegnő tiszteletére, amire többek között Harry is hivatalos, amire a várakozások szerint haza fog repülni a napokban.

Diana szobrának lábazatát a Kensington Palota kertjében helyezték el, ami egy szívszorító mód a megemlékezésre, mivel állítólag Diana kedvenc helye ez volt a földön.

Meghan Markle valószínűleg nem jelenik majd meg a nagy eseményen, hiszen nemrégiben szülte meg Lilibetet, akinek születését az Instagramon jelentették be.

A Sussexékhez közeli forrás azt mondta – „Meghan nem fog utazni. Éppen most született babája, és Harry egyedül utazik majd haza.”

Ez a döntés azt is eredményezi, hogy a családfő megint legalább 10 napra távolt lesz Archie-tól és az újszülött kis Lilibet Dianától.