Akciófilmbe illő módon hozta világra kisfiát Dér Heni, akinek végül rendőri segítséggel sikerült beérni a szülészetre. A Bors megszólaltatta az énekesnőt kísérő zsarukat.

Hét perc alatt beértek a kórházba

Kovács Zsolt és Pásztor József nem hezitált, azonnal a házaspár segítségére sietett (fotó: Bors)

– Egy balesetről tartottunk visszafelé, amikor a Fiumei út és a Gázláng utca sarkánál arra lettünk figyelmesek, hogy egy férfi segítségért kiált, hogy a felesége perceken belül szülni fog, a fájások már egyre sűrűbben jönnek – mesélte a Borsnak Pásztor József rendőrzászlós.

– Nem gondolkodtunk, azonnal cselekedtünk. Engedélyt kértünk a felvezetésre, és kitettük a megkülönböztető jelzést. Hét perc alatt értünk be a kórházba a kismamával, akit nem is láttunk, amíg ki nem szállt az autóból. Akkor jöttünk rá, hogy Dér Henit kísértük el a klinikákra – idézte fel a történteket kollégájával, Kovács Zsolt őrnaggyal Pásztor József. A rendőrök azt is elárulták, hogy Gergő nagyon jól kezelte a vészhelyzetet.

– Nehézségeket tud okozni egy ilyen felvezetés, nem szabad lemaradni a rendőrautó mögött, és gyorsan kell reagálni. Szerencsére gyorsan és biztonságosan meg tudtuk tenni ezt az utat – magyarázta a segítőkész rendőr.

A kalandos szülés további részleteiért keresd a pénteki Borsot az újságosoknál vagy nézz fel a borsonline.hu-ra!