Mint arról a Metropol beszámolt, Delhusa Gjon november elején az intenzív osztályt is megjárta, miután pozitív koronavírustesztet produkált. Az énekes betegségének elején maga jelentette be, hogy megfertőződött. Azonban az állapota egyre rosszabb lett. Borzalmas kínokat élt át az énekes, aki olyannyira legyengült a vírustól, hogy amikor már a leletei is kielégítőek voltak, még mindig olyan erőtlen volt, hogy a szoba egyik sarkából nem tudott átsétálni a másikba.

Meghalt Delhusa Gjon unokájának édesanyja (Fotó: Metropol)

A zenész szerencsésen felépült a betegségből, második unokája születése nagyon sok erőt és derűt hozott az életébe. De sajnos ez a boldogság nem tartott sokáig.

A Blikk szúrta ki a szörnyű hírt, miszerint az énekes menye meghalt, a tragédiát Delhusa fia, Maximilien osztotta meg a Facebookon.

Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága, gyönyörű feleségem, Delhusza-Baranya Nóra a mai napon este 9-kor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje, családja és 3 hónapos kislánya gyászolja” – írta a bejegyzésben.

Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága gyönyörű feleségem Delhusza-Baranya Nóra a mai napon este f9…

Posted by Delhusa Gjon Maximilien on Wednesday, April 14, 2021

Delhusa Gjon másik fia, Philipp a lap kérdésére megerősítette a családi tragédia hírét.

A fiatalember közel egy hónappal ezelőtt állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy számára érthetetlen, miért tagadja le apja az elsőszülött unokáját.

A Németországban élő Philippről nagyon ritkán tett említést Delhusa Gjon, de korábban sokáig fizette a gyerektartást fia után.