RETRO RÁDIÓ

Drámai vallomás: így élte meg Deák Bill Gyula mellrákkal küzdő felesége kálváriáját





A blueslegenda bízik benne, hogy véget ért a sorscsapások időszaka az életében. Feleségénél nemrég mellrákot diagnosztizáltak, és a Covid miatti bezártság sem tett jót az énekesnek. Most úgy tűnik, végre fellélegezhetnek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.09.
aggodalom

Deák Bill Gyula a Covid alatt fokozottan figyelt feleségére, Marikára. Az asszony 2020-ban infarktust kapott, majd krónikus tüdőbetegséget, CODP-t diagnosztizáltak nála. Bill, hogy megóvja feleségét, egyáltalán nem járt el otthonról, koncertjeit is lemondta, nehogy hazavigye a rettegett vírust. Az év elején azonban egy sokkal súlyosabb probléma ütötte fel a fejét a házaspár mindennapjaiban: Marikának rosszindulatú daganatot találtak a mellében. Az énekes február közepén megtörten nyilatkozott, hogy reméli, még idejében felfedezték a betegséget – írja a Bors.

Megtörtént az operáció

Újságírónk a tegnapi napon érdeklődött Bill és felesége hogyléte felől, és kiderült, Marikát a múlt héten megműtötték.

Túl vagyunk rajta, és azt mondhatom, minden rendben – kezdte a Bors megkeresésére Deák Bill Gyula, aki most már bizakodva tekint a jövőbe, és reméli, nem jön több tragédia.

Az énekestől a lap megtudta azt is, hogy – bár Marika nagyon nagy műtéten esett át – nem kell ágyhoz kötve lennie.

Pénteken műtötték, és hétfőn jöhetett haza a kórházból. Szerencsére nem kell feküdnie, nyugodtan felkelhet – mondta az énekes.

Bill és felesége nehezen élték meg az elmúlt időszak hétköznapjait, de szerencsére mindig volt segítségük.

A fiam és a menyem rengeteget segítenek, most is itt vannak velünk. Marikának sokat kell pihennie – mesélte.

Fellélegezhetnek

Deák Bill Gyula életét tragédiák sora övezte az elmúlt időszakban. Felesége diagnózisa és a karanténidőszak előtt ugyanis szeretett húgát, Rózsát vesztette el. Az énekes testvérét szintén rák támadta meg, Rózsának a méhében fedezték fel a gyilkos kórt. De ezzel sincs vége a rossz eseményeknek, hiszen Bill menyénél is elváltozást találtak. Az énekes úgy érzi, most már épp itt az ideje, hogy fellélegezzen.

Elég csapás ért már engem, jöhetne már egy jobb világ – mondta reményekkel a hangjában a legfeketébb hangú fehér énekes.

Lesújtó körülmények

A blueskirály felesége műtétje és a Covid elmúlta után újra várja már, hogy találkozzon a rokonokkal, barátokkal. Szeretett közönsége is mindennél jobban hiányzik neki, és bízik benne, hogy a nyáron újra színpadra állhat. De a világban történtek, a háború továbbra is megviselik Bill kapitány mindennapjait.

Nem elég, hogy a magánéletben ennyi rossz dolog történt, még most dúl ez a borzalmas háború is. Látom a sok gyereket, szülőt, anyát, ahogy menekülnek, ez nagyon tragikus. Elmúlt a Covid, és most itt ez a háború – mondta a Borsnak szomorúsággal a hangjában az énekes, akit nagyon kimerített az elmúlt időszak, de bizakodással néz előre.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás