Kedden hajnalban a rendőrség és a TEK három embert fogott el az egykori MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének gyanújával. A Pesti Srácok információja szerint a 2009-ben eltűnt focista két feltételezett gyilkosát vették őrizetbe, akik közül az egyik az ismert rapper, Curtis testvére. A Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye szerint Sz. Lajost és L. Istvánt bérgyilkosság elkövetésével gyanúsítják, harmadik társukat, H. Lászlót pedig felbujtással. Őket egy nagyszabású akcióban fogták el, amelyben részt vettek a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a Terrorelhárító Központ munkatársai is.

Curtist nem értük el lapzártánkig (Fotó. Metropol/SZL)

Curtist többször is kerestük telefonon, azonban nem értük el. A család úgy tűnik, egyelőre nem szeretne nyilatkozni az ügyben, azonban vannak olyan ismerőseik, akik már üzentek Sz. Lajosnak a közösségi oldalakon keresztül. Többen a támogatásukat fejezték ki és azt állítják, hogy a férfi sosem lenne ilyesmire képes, ám sokakat megbotránkoztatott a dolog.

A rapper közösségi oldalán is valóságos kommentháború alakult ki az ügy miatt, ugyanis egyesek a rappert és a családját is elkezdték mocskolni.

– Majd akkor ítélkezzünk, ha bizonyított lesz! Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme! És valamit ne feledjünk, nem a rapper, a zenész, a szövegíró lett letartóztatva, meggyanúsítva – reagált valaki az ítélkező hozzászólásokra.

Sz. Lajos az egyik gyanúsított (Fotó: Metropol)