RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő részletek: kiderült, miért vonult vissza hirtelen Curtis





A rajongókat, sőt még Curtis barátait is váratlanul érte a rapper bejelentése, amikor a közösségi oldalán közölte, hogy minden buliját lemondja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.13.
dráma

Curtis újabb botrányt robbantott ki azzal, hogy váratlanul és min­den előzetes jel nélkül visszamondta az összes koncertjét. A Bors azonban most megtudta, mi is állhat a háttérben.

Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött CURTIS-bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve, és eltűnök határozatlan időre a színpadról” – írta az Instagram-oldalán Curtis, akinek a legtöbb barátja nem vállalta, hogy megszólal az ügyben. Részben azért, mert voltak, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy mi történt, csupán találgatni tudtak.

A rapper bejegyzéséből mindenki arra következtetett, hogy a történelem talán megismétli önmagát, és újfent cserben hagyja zenésztársát, Majkát, valamint a rajongóikat, ahogyan 2018-ban is tette az ominózus szegedi koncerten. Azon az estén Majka nyilvánosan bejelentette, hogy Curtis kokainfüggő, emiatt teljesen megbízhatatlan, és képtelen arra, hogy továbbra is együtt dolgozzon vele.

Zűrzavar a koncertszervezőknél

A Bors kapcsolatba lépett a Majka-Curtis-koncertek szervezőivel, és náluk is teljes volt a káosz. A sportarénák, kultúrházak, látogatóközpontok is csak találgatni tudtak arról, hogy most mit csináljanak, miért nem közölnek velük semmit. Győrben tehetetlenül árulták a jegyeket. Pécsre sem érkezett semmi hivatalos közlemény, és minden rendezvényközpont attól félt, hogy a beígért koncertek elmaradnak Curtis kétértelmű Instagram-bejegyzése miatt.

Olvastuk Curtis oldalán a bejegyzését, de nem tudunk semmit. Mi még nem kaptunk a menedzsmenttől hivatalos információt. Egyelőre áruljuk a jegyeket, reméljük, ez a koncert megmarad. Nagyon nagy kiesés lenne számunkra, ha vissza kellene fizetni a jegyeket, és elmaradna az előadás – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő koncertszervező.

Megviselte az édesanyja betegsége

A Bors olyan információ birtokába jutott, amely más világításba helyezi a mostani történéseket, és magyarázatot adhat Curtis döntésére.

Curtis és egyik jó barátja, Young G több mint nyolc évvel ezelőtt ismerkedtek meg. A rapper munkatársunktól értesült arról, hogy barátja visszavonulót fújt arra hivatkozva, hogy pihenésre van szüksége. Nagyon meglepte a hír.

Valljuk be őszintén, hogy nagyon szeretem őt, de olyan változékony a hangulata, akár az időjárás. Nem tudom pontosan, hogy mi lehet a háttérben, de az az érzésem, hogy lelki okok húzódnak emögött. Nagyon megviselte, és úgy gondolom, hogy a mai napig nem heverte ki, hogy gyilkossággal gyanúsítják a testvérét, ráadásul az édesanyja is kórházba került – mondta a Borsnak Béci, akinek tegnap sikerült üzenetet váltania barátjával, így már több információval szolgált arról, hogy mi történt pontosan Curtisszel.

„Nem hozott eleget a konyhára”

Azt válaszolta, hogy az egészsége rendben van, de lemondja az összes haknit – mondta Béci, akitől a Bors azt is megtudta, hogy miért döntött így a barátja.

Azért döntött így, mert a haknik nem hoznak annyi pénzt a konyhára, mint a nagy bulik. Nagyon maximalista, nem akar olyan koncertet adni, amiben nem tudja hozni azt a színvonalat, amit megszoktak tőle. Mindenkit szeretne megnyugtatni, hogy a Majkával közös koncertjeit megtartja – tette hozzá Young G.

Nem ez volt az első

Tavaly ilyenkor, a Sztárban sztár című műsorban Curtis rejtélyesen eltűnt. A 2020. november 11-ei adás azzal kezdődött, hogy Till Attila megjegyezte, hogy nem látták a próbán azon a napon Curtist, és a stúdióban sem jelent meg. Nem ez volt az első alkalom, hogy a rapper magyarázat nélkül felszívódott, többek között ez is vezetett a Majkával történő közös botrányukhoz. – Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni, nem vagyok szuperhős, ember vagyok – mentegetőzött akkor Curtis.

 





Ezeket olvastad már?
"Recsegnek-ropognak a falak" - sírva hívta fel családját Ördög Nóra - Videó!

"Recsegnek-ropognak a falak" - sírva hívta fel családját Ördög Nóra - Videó!

Pásztor Erzsi: A mai napig büszke vagyok a Szomszédokra

Pásztor Erzsi: A mai napig büszke vagyok a Szomszédokra

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Házasság első látásra:  Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Házasság első látásra: Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás