Curtis kisfia életében először látta apukáját élőben színpadon. Doncsi idén lesz hároméves, így a rapper úgy döntött, Doncsi már elég nagy ahhoz, hogy akár a hangos backstage-ben is elidőzzön.

A kisfiú édesanyjával, Krisztinával érkezett a Budapest Parkba, hiszen két évvel ezelőtti szakításuk óta kifejezetten jóban vannak a szülei. Anya és fia a színpad széléről nézték végig Majka és Curtis koncertjét, amin több ezer ember tombolt a két sztárnak.

Krisztina posztolt is egy közös hármas fotót az Instagramon, és azt is megosztotta, Doncsi milyen elképesztően aranyos megállapítást tett a koncert után:

Curtis a színpadra is felvitte Donit az ölében és megmutatta a kisfiút a hatalmas őrjöngő tömegnek, sőt erről egy fotót is megosztott a közösségi oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Curtis szívesen mutatja meg Donit

Curtis nagyon büszke kisfiára, már korábban is több fotót posztolt Doniról.

„Végre együtt” – írta nemrég közzétett bejegyzéshez Curtis, miután sokáig nem találkoztak, mert a rapper kedvesével nyaralt Dominikán. A képhez a közösségi oldala követői sok-sok kedves hozzászólást fűztek, köztük volt Csutié is, aki egy szívecskés emojival reagált a posztra.