A 2009-ben eltűnt MTK-focista, Katzenbach Imre holttestét 2020 őszén találták meg. Sajtóértesülések szerint Katzenbachnak azért kellett meghalnia, mert 500 millió forinttal meglopta főnökeit, illetve ki akart pakolni az általa tudott bűncselekményekről. A gyilkosság gyanúsítottjai között szerepel Sz. Lajos korábbi katona is, aki a népszerű rapper, Curtis testvére.

Sz. Lajos korábban egy biztonsági szolgálat embereként világsztárok testépségére vigyázott. Többek között akkora színészlegendákra, mint Terence Hill, vagy éppen focistákra, mint Puyol és Ronaldinho – írja a Blikk.

Sz. Lajos korábban akkora sztárokat kísért, mint Ronaldinho (Fotó: Facebook)

A lap értesülései szerint a biztonsági cég három munkatársát vették most őrizetbe. L. Istvánt a Ferihegyi repülőtéren fogták el, a másik két férfit , H. Attilát és Sz. Lajost pedig az otthonukban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ügyben több tanú is megszólalt a rendőröknek: információik szerint ők elmondták, hogy a volt focistát H. Attila csalta a vadásztelkére, ahol Sz. Lajos és L. István a férfit meggyilkolták, majd elásták. Tudható az is, hogy Sz. Lajos és L. István súlyos koponyasérüléseket okoztak az egykori labdarúgónak. Katzenbachnak esélye sem volt, hiszen támadói mindketten harcművészek voltak.