Miközben az emberek azt találgatják, hogy Curtis miért vonult vissza a koncertezéstől, és mit fog ezután csinálni, addig Krisztike egy tűzpiros bikiniben mulattja az időt, amit itt tudtok megtekinteni.

Bár már Curtis új barátnőjével Judittal van együtt, és nemrég visszavonult a koncertezéstől, korábban arról is szóltak a hírek, hogy Kriszta távol tartja közös gyermeküket az új barátnőtől. Ahogy arról a Metropol korábban beszámolt, ez egyáltalán nincs így, és Kriszta maga oszlatta el a pletykákat.

Széki Krisztike Domcsi édesanyja

„Olyanokat írnak, hogy én nem engedem, hogy a gyerekem apjának a mostani párja találkozzon a gyerekkel, vagy részt vegyen bármilyen családi eseményen? Szeretném nektek megsúgni, hogy én voltam az, aki mondta Attinak, hogyha szeretné, hogy a párja megismerje – hónapokkal ezelőtt, nem most, hónapokkal ezelőtt – a gyerekünket, akkor előtte szeretném én megismerni, ami azt gondolom, hogy teljesen normális. Minden normális szülő tudni szeretné azt, hogy hová vagy kihez engedi a gyerekét. Be is mutatta nekem, azóta normális, emberi viszonyt ápolok Judyval” – magyarázta el akkor Krisztike az Instagramos videójában.