Az utóbbi időben Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásával van tele a hazai sajtó. Csuti eddig csak szűkszavúan reagált, most azonban futás közben mesélt Palik Lacinak arról, hogyan élte meg az elválást és arról, hogyan vigyáz arra, hogy gyermekei ebből semmit ne vegyenek észre.

Edina és Csuti még nem is tisztáztak mindent

Az ünnepi időszak volt, amikor ez a döntés született. […] Nagyon sok dolog van, amin lehetett volna változtatni, de sajnos olyanok is történtek, amiken már nem lehet. Elképesztően fáj. Nem is vagyok benne biztos, hogy erre van megfelelő szó. Biztos vannak ennél sokkal fájóbb dolgok egy ember életében, de én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő, gyomorkitépő dolgot nem éreztem” – mondta el Palik László kérdésére Csuti.

Csuti még soha nem élt át ilyen szituációt

Büszke vagyok magamra, hogy ebből felálltam. Eddig nem volt ilyen tapasztalásom. Ráadásul nem is nagyon tudtam beszélni erről senkinek, ugyanis védeni szerettem volna és szeretném is a volt feleségemet. Ezért inkább saját magamban tettem fel a kérdéseket, és próbáltam őket megválaszolni úgy, hogy egyébként még mi ketten sem ültünk le az Edinával átbeszélni a dolgot. Olyan két hétben voltam, hogy ilyen két hét nincs…” – fogalmazott Csuti.