Kulcsár Edina 6 évvel ezelőtt kísértetiesen hasonló körülmények között szakított akkori vőlegényével, Mátéval – szúrta ki a Bors a hasonlóságot.

A válófélben lévő párosról annyit tudni, hogy Edina nem bírja az érzéseit kezelni, és a felgyorsult életük miatt Csutival elmentek egymás mellet, de Edina előző, 6 éves párkapcsolatának is elhidegülés miatt lett vége.

Csuti egy évvel korábban Szulák Andrea, Nyugi, köztünk marad című műsorában volt vendég. Ekkor mesélt arról, hogyan ismerkedett meg gyermekei anyjával.

„Nem a legjobb barátomnak, de egy nagyon jó haveromnak volt a barátnője, és miután ők szakítottak, mi három hónapra rá elkezdtünk máshogy nézni egymásra” – mondta akkor a férj, aki nem sejthette, hogy rá is ez a sors vár majd.

„Nincs senki más az életemben, csupán arról van szó, hogy lelkileg már nem éreztem azt a támogatást, amit korábban Máté nyújtott nekem” – nyilatkozta akkoriban Edina, aki akkor és most is hangsúlyozta, hogy a szakításoknak semmi köze egy harmadik félhez. Csakhogy Edina mindkét esetben nagyon gyorsan továbblépett.

Mátéval való kapcsolata után ugyanis körülbelül három hónappal később nyíltan vállalták fel szerelmüket Csutival.

„Andrást régóta ismerem, mert egy baráti társaságba járunk. Január közepén egy buliban éreztük először úgy, hogy ez akár több is lehet barátságnál” – fogalmazott akkor a modell.

Íme a hasonlóságok a két szakítás között:

  • Mindkét kapcsolat közel 6 évig tartott
  • Edina új párja minden esetben ismerte egykori szerelmét
  • Mindkét kapcsolat az elhidegülés miatt ért véget
  • Edina mindkét szakítás után elsöprő szerelmet érzett