Kulcsár Edinánál úgy tűnik, hogy kezd elszakadni a cérna, hiszen péntek este elmondta a véleményét a jelenlegi, róla szóló felfokozott médiafigyelemről. A képeket 24 óráig elérhető sztoriban osztotta meg a Facebook- és az Instagram-oldalán egyaránt. A válni készülő anyuka az utóbbi időszak legnagyobb botrányába keveredett, de úgy tűnik, most már nem tűri tovább szótlanul a róla megjelenő állításokat, cikkeket.

Kulcsár Edina és Csuti válása óriási port kavart (Fotó: Metropol)

„Majd ha egyszer az ujjal mutogatók meghallják a mi oldalunk, akkor remélem, mélyen magukba néznek, hogy „tudatlanul”, pontosan a bulvár által generált olykor fals vagy éppen felnagyított hírek alapján felült a mi kis vonatunkra a pillanatnyi hírnévért!” – kezdte hosszas „helyretételét” a legelső képen a szépségkirálynő, aki folyamatos támadásokat kap, amióta bejelentette, hogy már is rátalált az új szerelem.

„Vajon hol van a végállomás? Mindenesetre mi bekészítettük a popcornt! Csendben tűrünk és mozizunk még egy kicsit. Mindenkinek köszönjük a filmet, amit nem mi vetítünk! Lehet, hogy ezt most sokan nem értik, de ami késik az nem múlik!” – folytatta Edina, aki a következő sztorijában azt is megmutatta, hogy a szakítását övező médiaőrület mekkora forgalmat hozott az Instagram-oldalára. A kép alapján az elmúlt 7 napban összesen több mint két és fél milliószor tekintették meg a profilját.

Kulcsár Edina kifakadt a közösségi oldalain (Fotó: Facebook)

„Többek között ezért is írtam, amit írtam… ez mind »köszönhető« a sok hülye cikknek. És mielőtt valaki azt hinné, hogy ennek én örülök, gyorsan mondanám, hogy nem!” – írta a szépségkirálynő, aki mélységesen elkeserítőnek tartja, hogy az embereket csak az ilyen nagy botrányok érdeklik.

Az újságírókat sem kímélte

Edina az utolsó történetét az újságíróknak címezte, akik szerinte nagyon gázok, hogy mindent elővesznek a múltjából. Az üzletasszony egy cikket osztott meg, amin arról írnak, hogy korábbi párjával hasonlóképpen bánt el, mint Csutival.

„Hogy úgy??? Ez azért már tényleg a legalja… Annyira gáz, amit csináltok, TI »kedves« újságírók. Mindent elővesztek, átköltötök, csak hogy kattintás legyen az oldalatokon, meg hogy megvezethető közönségetek hozzászóljon! Igazából én jól szórakozom ezeken… mert nevetséges, amilyen következtetésekre juttok! Talán ha felhívnátok és megkérdeznétek, akkor egy picit máshova tudnátok pozicionálni magatokat!” – reagálta az elmúlt napok felhajtására Edina.