Sokszor előfordul, hogy az együtt töltött évek alatt a férj és a feleség élete – bár látszólag egy irányba halad – más irányt vesz. Nem mindegy azonban, hogy a karrier vagy az új kihívások hogyan hatnak az érzelmekre, az együtt töltött időre. Csősz Boglárka és a férje, Burak Talu most egy időre a különköltözés mellett döntöttek, erről pedig kizárólag a hot! magazin-nak meséltek.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

„Burakkal megmarad a jó kapcsolatunk”

A házaspár igyekszik intelligensen kezelni a mostani helyzetet. Ám akik Bogi közösségi oldalait követik, azoknak feltűnhetett, hogy az elmúlt hónapok posztjai már leginkább az újrakezdésről, a barátok fontosságáról és az elengedésről szóltak az életében.

„Valakit elengedni éppen olyan lassan szabad, mint ahogy megismertük. Bár még mindig a férjem az a férfi, akinek lenyűgöz az intelligenciája, a kulturáltsága, az élethez való hozzáállása, és bármikor vakon rábíznám az életem, de időközben átalakultak az egymás iránt érzett érzelmeink. Sírva beszélgetünk a jövőnkről, nem könnyű döntések várnak ránk, hiszen tizennégy évnyi mély, bensőséges kapcsolatról kell döntenünk. Szerencsére Burakkal annyira szeretjük és tiszteljük egymást, hogy bárhogy döntünk, örökké megmarad a jó kapcsolatunk. Igaz, most még többet vagyok Magyarországon, áttettem a bázisomat, most is épp a mosonmagyaróvári irodában vagyok. A munka segít átvészelni a mostani időszakot. Szerencsére a baráti társaságom erős, és a céges kollégákkal is szoros a kapcsolatom, és számomra nagy érzelmi biztonságot ad, hogy nem érzem magam egyedül, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő. A munkám egy része Törökországhoz köt, még sokat ingázom” – magyarázta a hot! magazinnak.

A további exkluzív részleteket a Hot! magazin szerdai legfrissebb számában érheted el!