Férje nélkül is milliárdos Csősz Bogi! Hivatalosan is elvált dúsgazdag párjától





A válásuk hátterében az áll, hogy Bogi üzletasszonyként is ambíciózus, míg a férje örült volna, hogy ha csak feleségként éli az életét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.26.
megdöbbentő okok

A színésznő és török férje 12 év házasság után elváltak. Az okok Bogi ambiciózus személyiségére vezethetők vissza, ugyanis nem volt hajlandó feleségként behódolni és alávetni magát annak, hogy az életét férje karrierjének építésére tegye fel. Ehelyett elképesztően sikeres üzletasszonnyá vált – írja a Bors.

Pereskedés nélkül, barátságosan megegyeztek /Fotó: Bors

CSILLOGÁS

Csősz Bogi 17 évesen Erdélyből Budapestre költözött, hogy az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán kezdje meg a tanulmányait, amelyet modellfizetéséből fedezett. Utóbbival végül felhagyott, mert nem volt hajlandó éheztetni magát, ebből is látszik, hogy nem az a típusú nő, akit irányítani lehet.

Ügyesen vette az akadályokat

Bogi közel 15 évvel ezelőtt megismerkedett a nála 13 évvel idősebb Burak Taluval, aki a világ egyik legtehetősebb építészmérnöke, akinek vagyonát néhány éve több mint 700 milliárd forintnyi dollárra becsülték. A török férfi a legfelsőbb elithez tartozik, így nemcsak az üzleti, hanem a politikai életben is otthonosan mozog. Bogi egy szabályokkal teli ismeretlen világba csöppent. Nem volt könnyű dolga, de ügyesen vette az akadályokat, és ma már a felső tízezer befolyásos tagjaival is könnyedén szót ért. Bár közel 15 évig rajongtak egymásért, a szerelmük nem volt elég erős ahhoz, hogy egy életen át kitartson. Főképp azért, mert Bogi a saját útját szeretné járni, ezért néhány hónappal ezelőtt elköltözött a férjétől, s most bejelentette, hivatalosan is elvált tőle.

Súlyos milliókat vesztett

A magyar szépségkirálynő kijelentette: számára nagyon fontos, hogy a kapcsolaton belül önálló félként anyagilag is kiteljesedhessen, talán ezért sem kötöttek házassági szerződést. Az ENSZ nagyköveteként a nők jogaiért küzd, így nem volt hajlandó otthon ülő török feleséggé válni, aki arra teszi fel az életét, hogy a férje karrierjét segítse.

„Szeretném megvalósítani az álmaimat, és nem tudok olyan feleség lenni, aki otthon ül. Az elején megpróbáltam, volt 3 hónap, amikor passzív feleség voltam, de a végén már majdnem felvágtam az ereimet” – emlékezett vissza Bogi, akit Burak eleinte támogatott az álmai megvalósításában, idővel viszont nem nézte jó szemmel, hogy az üzlet fontosabbá vált a feleségének, és letaszította őt az első helyről. A ma már elismert üzletasszony szerette volna gyorsan lebonyolítani a válást, így nem volt pereskedés, barátságosan meg­egyeztek, a férfi javára.

„Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna, de sok mindenről lemondtam azért, hogy a saját karrieremet építhessem tovább” – árulta el a Borsnak, amiből egyértelműen kiderül, hogy súlyos milliókat vesztett, mégsem bánja, ugyanis a volt férje nélkül is stabilan megvetette a lábát az üzleti életben.

Valóságshow-szereplőként ünnepelték a rajongók /Fotó: Bors

Sikeres üzletasszonnyá vált

Csősz Bogi az elmúlt évek alatt sikerre vitt két luxuskozmetikumokkal foglalkozó céget, a testvérével karöltve szabadalmaztatta az egyetlen Covid–19 ellen védő maszkot, amelyet már világszerte alkalmaznak a kórházakban is, valamint betört a tőzsdére, emellett pedig a médiában is elkezdett dolgozni. Kijelentette: a férje sosem tartotta el, mindent magának köszönhet.

„Én nem szeretek kérni. Az a típus vagyok, aki így nőtt fel. A saját üzleteimmel, ha minden jól megy, meglesz az a realizált összeg, ami azt jelenti, hogy milliárdos leszek” – árulta el Bogi korábban, akinek a kezében azóta is minden arannyá válik. Producerként hamarosan bemutatásra kerül a 129 című sci-fi-filmje, amelyben színésznőként is feltűnik majd. Ezzel egy időben elindított egy újabb vállalkozást, amely szintén szárnyra kapott, ennek keretein belül ódon épületeket rendeznek be korhű bútorokkal. Ezek fényében hamarosan hivatalosan is a milliárdosok között tartják majd számon a 38 éves, elképesztően sikeres üzlet­asszonyt, akinek az eddig megvalósított álmai alapján csak a csillagos ég szabhat határt.

Nem volt házassági szerződés, lemondott a pénzről /Fotó: Bors

Továbbra is családtag

Csősz Bogi az elmúlt 15 évben kétlaki életet élt, hol Törökországban, hol itthon lakott, hogy egyengethesse férje, és utóbb már a saját karrierjét. Bár a válása után Magyarországra költözött, időnként Isztambulban is látogatást tesz a vállalkozásai miatt. Volt férje családja kijelentette: továbbra is szívesen látják őt.

„Most jöttem vissza Törökországból úgy, mint szingli nő, de találkoztam a családdal és a barátokkal. Ugyanúgy viselkedtek velem, ahogy azelőtt. Továbbra is családtag vagyok, és megerősítettek abban, hogy bármikor mehetek, akár velük is lakhatok” – fűzte hozzá a Borsnak boldogan.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás